난황유 시장 규모 : 용도별, 추출 방법별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문별 예측(-2034년)
Egg Yolk Oil Market Size- By Application, By Extraction Method - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034
상품코드:1658953
리서치사:SPER Market Research Pvt. Ltd.
발행일:2025년 01월
페이지 정보:영문 256 Pages
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세계 난황유 시장 규모는 연평균 5.59%의 CAGR로 2034년에는 5억 3,381만 달러 규모로 성장할 것으로 예상됩니다.
난황유는 영양 성분을 개선하고 부족한 영양소를 보충하기 위해 식품에 첨가되는 화합물입니다. 이러한 첨가물에는 비타민, 미네랄, 아미노산 및 기타 중요한 영양소가 포함되어 있으며, 일반적인 식단으로는 충분한 양을 섭취하지 못할 수 있습니다. 식품 강화는 철분, 요오드, 비타민 D, 엽산과 같은 영양 결핍 및 영양 결핍과 싸우기 위해 전 세계적으로 사용되는 공중 보건 전략입니다. 이 방법은 유제품, 시리얼, 음료, 소스 등 다양한 식품에 적용되고 있으며, 공중보건 성과를 개선하기 위한 귀중한 수단으로 활용되고 있습니다.
저해요인 : 산업 성장의 가장 큰 장애물 중 하나는 난황유 추출에 드는 비용입니다. 풍부한 생리활성 화학제품을 추출하기 위해서는 용매 추출이나 효소 가수분해와 같은 고도의 공정이 필요한데, 이는 매우 기술 집약적이고 특수한 장비와 인적자본에 많은 투자가 필요합니다. 또한, 생산 비용은 메추라기나 닭알 등 사용하는 원료의 품질에 따라 결정됩니다.
세계의 난황유 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 시장 규모 추정과 예측, 각종 부문별·지역별·주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 개요 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.
목차
제1장 소개
제2장 조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 시장 역학
성장 촉진요인, 억제요인, 기회, 과제 분석
제5장 시장 변수와 전망
SWOT 분석
PESTEL 분석
Porter's Five Forces 분석
히트맵 분석
제6장 경쟁 구도
제조 거점 분포·판매 지역·제품 유형
M&A·제휴·제품 발매·협력
제7장 세계의 난황유 시장 : 용도별
퍼스널케어·화장품
의약품
뉴트라슈티컬
기타
제8장 세계의 난황유 시장 : 추출 방법별
에탄올 추출
석유 에테르 추출
클로로포름 추출
기타
제9장 세계의 난황유 시장
시장 규모·시장 점유율
제10장 세계의 난황유 시장 : 지역별
아시아태평양
호주
중국
인도
일본
한국
기타
유럽
프랑스
독일
이탈리아
스페인
영국
기타
중동 및 아프리카
사우디아라비아
UAE
남아프리카공화국
이집트
모로코
나이지리아
기타
북미
캐나다
멕시코
미국
라틴아메리카
아르헨티나
브라질
기타
제11장 기업 개요
Bizen Chemical Co., Ltd.
BOC Sciences
Ecovatec Solutions Inc.
Hunan Health-Guard Bio-Tech Inc.
Kewpie Corporation
Natural Sourcing LLC
Parchem
PERSSEH Company
Tedukuri Shizenshoku Tomonokai
Vav Life Sciences
제12장 결론
제13장 약어 리스트
제14장 참고 링크
ksm
영문 목차
영문목차
Egg Yolk Oil Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Egg Yolk Oil Market Size- By Application, By Extraction Method- Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Egg Yolk Oil Market is predicted to reach 533.81 million by 2034 with a CAGR of 5.59%.
Egg Yolk Oil are compounds added to foods to improve their nutritional content and treat dietary deficits in populations. These agents include vitamins, minerals, amino acids, and other vital nutrients that may not be found in sufficient quantities in typical diets. Food fortification is a public health strategy used worldwide to combat malnutrition and nutrient deficiencies, such as iron, iodine, vitamin D, and folic acid. The method is used on a variety of foods, including dairy products, cereals, beverages, and sauces, making it a valuable tool for improving public health outcomes.
Restraints: One of the most significant obstacles to industry growth is the expense of extracting egg yolk oil. Extracting its rich bioactive chemicals requires advanced processes like as solvent extraction or enzymatic hydrolysis, which are very technologically intensive and need a large investment in specialized equipment and human capital. Furthermore, the cost of production is determined by the quality of the raw materials used, such as quail or chicken eggs.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Application, By Extraction Method.
Regions covered
North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.
Companies Covered
Bizen Chemical Co., Ltd., BOC Sciences ,Ecovatec Solutions Inc. , Hunan Health-Guard Bio-Tech Inc., Kewpie Corporation, Natural Sourcing LLC, Parchem ,PERSSEH Company ,Tedukuri Shizenshoku Tomonokai , Vav Life Sciences and Others.
Egg Yolk Oil Market Segmentation:
By Application: Based on the Application, Global Egg Yolk Oil Market is segmented as; Personal Care & Cosmetics, Pharmaceuticals, Nutraceuticals and Others.
By Extraction Method: Based on the Extraction Method, Global Egg Yolk Oil Market is segmented as; Ethanol Extraction, Petroleum Ether Extraction, Chloroform Extraction and Others.
By Region: This research also includes data for North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.
Table of Contents
1. Introduction
1.1. Scope of the report
1.2. Market segment analysis
2. Research Methodology
2.1. Research data source
2.1.1. Secondary Data
2.1.2. Primary Data
2.1.3. SPERs internal database
2.1.4. Premium insight from KOLs
2.2. Market size estimation
2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
2.3. Data triangulation
3. Executive Summary
4. Market Dynamics
4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
4.1.1. Drivers
4.1.2. Restraints
4.1.3. Opportunities
4.1.4. Challenges
5. Market variable and outlook
5.1. SWOT Analysis
5.1.1. Strengths
5.1.2. Weaknesses
5.1.3. Opportunities
5.1.4. Threats
5.2. PESTEL Analysis
5.2.1. Political Landscape
5.2.2. Economic Landscape
5.2.3. Social Landscape
5.2.4. Technological Landscape
5.2.5. Environmental Landscape
5.2.6. Legal Landscape
5.3. PORTERs Five Forces
5.3.1. Bargaining power of suppliers
5.3.2. Bargaining power of buyers
5.3.3. Threat of Substitute
5.3.4. Threat of new entrant
5.3.5. Competitive rivalry
5.4. Heat Map Analysis
6. Competitive Landscape
6.1. Global Egg Yolk Oil Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Egg Yolk Oil Market
7. Global Egg Yolk Oil Market, By Application (USD Million) 2021-2034
7.1. Personal Care & Cosmetics
7.2. Pharmaceuticals
7.3. Nutraceuticals
7.4. Others
8. Global Egg Yolk Oil Market, By Extraction Method (USD Million) 2021-2034
8.1. Ethanol Extraction
8.2. Petroleum Ether Extraction
8.3. Chloroform Extraction
8.4. Others
9. Global Egg Yolk Oil Market, (USD Million) 2021-2034
9.1. Global Egg Yolk Oil Market Size and Market Share
10. Global Egg Yolk Oil Market, By Region, (USD Million) 2021-2034