세계 베이커리용 프리믹스 시장 : 점유율, 규모, 동향, 산업 분석 보고서 - 유형별, 용도별, 지역별, 부문별 예측(2024년-2032년)
Bakery Premixes Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Type; By Application; By Region; Segment Forecast, 2024 - 2032
상품코드:1423981
리서치사:Polaris Market Research
발행일:2024년 01월
페이지 정보:영문 119 Pages
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Polaris Market Research의 최신 조사에 따르면 세계 베이커리용 프리믹스 시장 규모는 2032년까지 4억 3,628만 달러에 이를 전망입니다. 이 설문조사 보고서는 현재 시장 역학을 자세히 파악하고 향후 시장 성장에 대한 분석을 제공합니다.
베이커리용 프리믹스 시장은 안전한 식품에 대한 수요 증가, 단일 제품으로 여러 재료를 이용할 수 있는 편의성, 소비자의 베이커리 제품에 대한 수요 증가, 도시화 및 편의점 동향에 의해 급성장하고 있다 합니다.
베이커리 프리믹스는 다양한 베이커리 제품에 독특한 맛, 식감, 색상을 추가하는 데 사용되는 다양한 베이커리 원료의 조합입니다. 이 베이커리 프리믹스는 케이크, 패스트리, 흰 빵, 머핀, 도넛 및 기타 베이킹 제품의 제조에 사용할 수 있습니다. 또한 최종 제품의 품질을 높이기 위해 베이커리용 개량제와 베이킹용 곡물도 포함되어 있습니다. 일반 가정에서 케이크, 빵, 비스킷, 머핀 및 기타 유사한 제품의 인기가 계속되고있는 이유는 바쁜 소비자가 적극적으로 식생활에 도입하고 있기 때문입니다. 시장의 주요 기업은 제품 라인을 확대하고 소비자의 웰 페어를 우선함으로써 이 수요에 부응하여 시장 성장을 가속하고 있습니다.
예를 들어(2022년) 4월 인도에 본사를 둔 Vitafoods는 미량 영양소를 포함한 신제품인 스턴 비타민 프리믹스를 출시했습니다. 이 소개는 전 세계 베이커리용 프리믹스 시장 수요를 강화할 잠재력을 가지고 있습니다.
베이커리용 프리믹스의 인기는 그 시간 절약과 간편함으로 홈 베이커리와 숙련 베이커리 모두에서 급상승하고 있습니다. 이러한 프리믹스는 진화하는 소비자의 요구와 라이프 스타일에 적응하는 데 중요한 역할을 하며, 이로써 제빵 산업에 혁명을 가져다 줍니다. 베이커리용 프리믹스는 미리 블렌드되고 계량된 재료를 1개의 패키지로 제공함으로써, 제빵 공정을 합리화해, 곡분, 팽창제, 조미료 등의 개별 성분을 모아 계량하는 수고를 생략 합니다. 이 효율적인 솔루션은 복잡한 제빵 공정을 할 시간이 없는 종사자에게 특히 유용합니다.
글루텐 프리 제품에 대한 수요 증가는 글루텐이나 설탕이 없는 식품을 먹음으로써 복부 팽만감, 소화 불량, 비만, 당뇨병 등 건강 문제를 해결할 수 있다는 믿음을 바탕으로 합니다. 그 결과, 지방, 설탕, 글루텐, 전체 곡물, 소금을 사용하지 않는 것을 어필하는 베이킹 제품이 건강 지향 소비자들 사이에서 인기를 끌고 있습니다.
베이커리용 프리믹스 시장 보고서 하이라이트
컴플리트 믹스 부문이 2023년에 가장 큰 시장 점유율을 차지했는데, 이는 식품 업계에서 컴플리트 믹스가 수익성이 높은 옵션으로 선호되기 때문입니다.
빵 제품 부문이 시장의 최대 점유율을 차지했습니다. 비건, 건강, 저칼로리 식품에 대한 선호도가 높아지고 시장에 건강한 유형의 빵이 존재하기 때문입니다.
가처분 소득 급증, 소비자 선호도 변화, 북미 사람들의 일관된 빵 소비로 북미는 시장의 최대 점유율을 차지했습니다.
목차
제1장 서론
제2장 주요 요약
제3장 조사 방법
제4장 세계 베이커리용 프리믹스 시장 인사이트
베이커리용 프리믹스 시장 - 업계 스냅샷
베이커리용 프리믹스 시장 역학
성장 촉진요인과 기회
베이커리용 프리믹스 수요 증가가 시장 성장을 가속한다
제품 유통을 위한 소매 채널의 급증이 시장 성장을 가속
억제요인과 과제
숙련된 노동력 감소가 시장 성장을 방해하고 있다
PESTLE 분석
베이커리용 프리믹스 업계 동향
밸류체인 분석
COVID-19 감염의 영향 분석
제5장 세계 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별
주요 조사 결과
소개
컴플리트 믹스
원단 베이스 믹스
원단 농축물
제6장 세계 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별
주요 조사 결과
소개
빵 제품
베이커리 제품
제7장 세계 베이커리용 프리믹스 시장 - 지역별
주요 조사 결과
소개
베이커리용 프리믹스 시장 평가, 지역별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장-북미
북미: 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별(2019년-2032년)
북미: 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장 - 미국
베이커리용 프리믹스 시장 - 캐나다
베이커리용 프리믹스 시장 - 유럽
유럽: 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별(2019년-2032년)
유럽: 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장 - 영국
베이커리용 프리믹스 시장 - 프랑스
베이커리용 프리믹스 시장 - 독일
베이커리용 프리믹스 시장 - 이탈리아
베이커리용 프리믹스 시장 - 스페인
베이커리용 프리믹스 시장 - 네덜란드
베이커리용 프리믹스 시장 - 러시아
베이커리용 프리믹스 시장 - 아시아태평양
아시아태평양: 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별(2019년-2032년)
아시아태평양: 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장 - 중국
베이커리용 프리믹스 시장 - 인도
베이커리용 프리믹스 시장 - 말레이시아
베이커리용 프리믹스 시장 - 일본
베이커리용 프리믹스 시장 - 인도네시아
베이커리용 프리믹스 시장- 한국
베이커리용 프리믹스 시장 - 중동 및 아프리카
중동 및 아프리카: 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별(2019년-2032년)
중동 및 아프리카: 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장- 사우디아라비아
베이커리용 프리믹스 시장 - 아랍에미리트(UAE)
베이커리용 프리믹스 시장 - 이스라엘
베이커리용 프리믹스 시장 - 남아프리카
베이커리용 프리믹스 시장-라틴아메리카
라틴아메리카: 베이커리용 프리믹스 시장 - 용도별(2019년-2032년)
라틴아메리카: 베이커리용 프리믹스 시장 - 유형별(2019년-2032년)
베이커리용 프리믹스 시장 - 멕시코
베이커리용 프리믹스 시장 - 브라질
베이커리용 프리믹스 시장 - 아르헨티나
제8장 경쟁 구도
확장 및 인수 분석
확대
인수
제휴/협업/합의/공개
제9장 기업 프로파일
ADM
Bakels Worldwide
Cargill, Incorporated
Corbion
DSM
KCG Corporation Public Company Limited
Manildra Group
Nestle
Nisshin Seifun Group Inc
Oy Karl Fazer Ab
Pondan
Premia Food Additives(I) Pvt. Ltd.(India)
Puratos
Synova
BJH
영문 목차
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The global bakery premixes market size is expected to reach USD 436.28 million by 2032, according to a new study by Polaris Market Research. The report "Bakery Premixes Market Share, Size, Trends, Industry Analysis Report, By Type (Complete Mix, Dough-Base Mix, Dough Concentrate); By Application; By Region; Segment Forecast, 2024 - 2032" gives a detailed insight into current market dynamics and provides analysis on future market growth.
The bakery premixes market is growing rapidly due to the increasing demand for secure food products, the convenience of utilizing multiple ingredients in a single product, the rising demand for bakery products among consumers, and the trend towards urbanization and convenience foods.
Bakery premixes are a combination of different baking ingredients that are used to add a unique taste, texture, and color to various bakery products. These bakery premixes can be used to make cakes, pastries, white bread rolls, muffins, donuts, and other baked goods. They also contain bakery improvers and baking flour to enhance the quality of the final product. The continued popularity of cakes, bread, biscuits, muffins, and other similar items in households can be attributed to busy consumers who are willing to include them in their diet. Key players in the market are responding to this demand by expanding their product lines and prioritizing consumer welfare, facilitating market growth.
For instance, In April 2022, Vitafoods, an India-based company, launched the Stern vitamin premix, a novel product containing micronutrients. This introduction has the potential to bolster the demand for the worldwide bakery premix market.
The widespread popularity of bakery premixes has soared among both home and proficient bakers owing to their time-saving and ease advantages. These premixes play a key role in adapting to evolving consumer demands and lifestyles, thereby revolutionizing the baking industry. By offering pre-blended and pre-measured ingredients in a single package, bakery premixes streamline the baking process, eliminating the need for bakers to gather and measure individual components like flour, leavening agents, and flavorings. This efficient solution proves especially beneficial for engaged individuals with biased time for complicated baking procedures.
The increasing demand for gluten-free products is based on the belief that eating foods that are free from gluten and sugar can help individuals address health issues such as bloating, indigestion, obesity, and diabetes. As a result, baked goods that advertise themselves as free of fat, sugar, gluten, whole wheat, and salt are becoming popular among health-conscious consumers.
Bakery Premixes Market Report Highlights
The complete mix segment held the largest market share in 2023, owing to the rising preference for complete mixes in the food industry, as it is a profitable option.
The bread product segment accounted for the largest share of the market. The increasing preference for vegan, healthy, and low-calorie food and the existence of healthy varieties of bread in the market.
North America accounted for the largest share of the market, due to the surging disposable income, changing consumer preferences, and the consistent bread consumption from the people of North America.
The global key market players include ADM, Bakels Worldwide, Cargill, Incorporated, Corbion, DSM, KCG Corporation Public Company Limited, Manildra Group, Nestle, Nisshin Seifun Group Inc., Oy Karl Fazer Ab., Pondan, Premia Food Additives (I) Pvt. Ltd. (India), Puratos, and Synova.
Polaris Market Research has segmented the bakery premixes market report based on type, application and region:
Bakery Premixes, Type Outlook (Revenue - USD Million, 2019 - 2032)