세계의 식품 케이킹 방지제 시장(-2025년) : 종류(칼슘 화합물, 나트륨 화합물, 이산화규소, 미결정성 셀룰로오스), 용도(조미료, 베이커리, 유제품, 수프&소스), 원료, 지역별
Food Anti-Caking Agents Market by Type (Calcium Compounds, Sodium Compounds, Silicon Dioxide, and Microcrystalline Cellulose), Application (Seasonings and Condiments, Bakery, Dairy, and Soups and Sauces), Source & Region - Global Forecast to 2025
상품코드 : 990220
리서치사 : MarketsandMarkets
발행일 : 2021년 02월
페이지 정보 : 영문 241 Pages
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한글목차

세계의 식품 케이킹 방지제 시장 규모는 2020년 8억 2,200만 달러에서 2025년에는 10억 7,400만 달러에 달할 것으로 예측됩니다.

유형별로 보면, 칼슘 화합물 부문이 예측기간 중최대 규모를 차지할 것으로 예측됩니다.

폭넓게 사용되고 있는 칼슘 화합물에는 규산칼슘, 규산알루미늄칼슘, 페로사이안화칼슘 등이 있습니다. 용도별로는 조미료 부문이 예측기간 중 최대 성장을 나타낼 전망입니다.

세계의 식품 케이킹 방지제(Food Anti-Caking Agents) 시장을 조사했으며, 시장의 정의와 개요, 코로나19(COVID-19) 및 기타 시장 영향요인 분석, 법규제 환경, 가격 동향, 시장 규모 추이와 예측, 종류·용도·원료·지역/주요 국가 등 각종 구분별 분석, 경쟁 환경, 주요 기업 프로파일 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 개요

제4장 프리미엄 인사이트

제5장 시장 개요

제6장 산업 동향

제7장 규제 프레임워크

제8장 시장 분석과 예측 : 유형별

제9장 시장 분석과 예측 : 용도별

제10장 시장 분석과 예측 : 원료별

제11장 시장 분석과 예측 : 지역/주요 국가별

제12장 경쟁 구도

제13장 기업 개요

제14장 인접 시장·관련 시장

제15장 부록

LSH 21.03.03
영문 목차

영문목차

The global Food anti-caking agents market is estimated to be USD 822 million in 2020 and is projected to reach USD 1,074 million by 2025.

Food anti-caking agents thus improve the flow characteristics in food products, enabling free-flowing condition. Majority of anti-caking agents are found with E-numbers from 500 to 599. The market has seen substantial modification in industry trends in recent years, as the market is shifting its focus toward natural alternatives from man-made synthetic sources of food anti-caking agents. This trend is expected to continue and change the way in which food anti-caking agents will be used in the food & beverages industry in the upcoming years.

By type, the calcium compounds subtype is projected to account for the largest market in the food anti-caking agents market during the forecast period.

Some of the widely used calcium compounds include calcium silicate, calcium aluminium silicate, and calcium ferrocyanide among others. Calcium silicate (E552) is the chemical compound obtained by reacting calcium oxide and silica in various ratios. It is a white free-flowing powder derived from limestone and diatomaceous earth. The additive is approved 'safe' by the FAO and WHO. The compound is permitted in the US and European Union, but is restricted from usage in Australia & New Zealand.

By application, the seasonings and condiments subtype is projected to be the fastest growing segment in the Food anti-caking agents market during the forecast period.

Sodium silicate, commonly known as silica, is mostly used in spices, while calcium stearate, magnesium stearate, and potassium stearate may also be used. The manufacturers of pure spices mention anti-caking agents in their ingredient declaration as a practice to comply regulatory guidelines and consumer acceptance. A large number of food anti-caking agents are used in table salts including calcium aluminum silicate, calcium silicate, magnesium carbonate, magnesium silicate, magnesium stearate, silicon dioxide, and sodium aluminum silicate.

By source, the liquid sub-segment is projected to obtain the fastest growth rate in the Food anti-caking agents market during the forecast period.

Synthetic/man-made anticaking agents are manufactured from chemicals and other artificial substances such as silicates and acids. Some of the most commonly used food anti-caking agents can be given as calcium silicate, magnesium carbonate, and sodium aluminosilicate, and sodium dioxide. Many key companies such as EVONIK, PPG Industries, Inc., and Solvay S.A. engage in the manufacture of these compounds.

Break-up of Primaries

Leading players profiled in this report

Research Coverage

This report segments the Food anti-caking agents market on the basis of type, application, source and region. In terms of insights, this research report focuses on various levels of analyses-competitive landscape, end-use analysis, and company profiles-which together comprise and discuss the basic views on the emerging & high-growth segments of the Food anti-caking agents market, the high-growth regions, countries, government initiatives, market disruption, drivers, restraints, opportunities, and challenges.

Reasons to buy this report

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 PREMIUM INSIGHTS

5 MARKET OVERVIEW

6 INDUSTRY TRENDS

7 REGULATORY FRAMEWORK

8 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET, BY TYPE

9 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET, BY APPLICATION

10 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET, BY SOURCE

11 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET, BY REGION

12 COMPETITIVE LANDSCAPE

13 COMPANY PROFILES

14 ADJACENT AND RELATED MARKETS

15 APPENDIX

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