세계의 UHT(초고온 살균) 기기 시장 예측(-2025년) : 동작 모드, 최종 제품 형태(액체, 반액체), 용도(우유, 유제품 디저트, 주스, 수프, 대체 유제품), 지역별
UHT Processing Market by Mode of Operation, End-Product Form (Liquid, Semi-Liquid), Application (Milk, Dairy Desserts, Juices, Soups, Dairy Alternatives), Region (North America, Asia Pacific, Europe, South America) - Global Forecast to 2025
상품코드 : 969369
리서치사 : MarketsandMarkets
발행일 : 2020년 11월
페이지 정보 : 영문 198 Pages
US $ 4,950 ₩ 5,607,000
PDF (Single User License) help
1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. 인쇄횟수에 제한은 없으나, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.
US $ 6,650 ₩ 7,533,000
PDF (5-user License) help
동일 사업장 내 5명까지 공유하여 이용할 수 있는 라이선스입니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. 인쇄횟수에 제한은 없으나, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.
US $ 8,150 ₩ 9,232,000
PDF (Corporate License) help
기업 내 모든 분들이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 이용 인원수에 제한은 없지만, 동일 국가의 동일 사업장에 한정되며 해외지점 등은 포함되지 않습니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. 인쇄횟수에 제한은 없으나, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.
US $ 10,000 ₩ 11,328,000
PDF (Global License) help
동일 기업의 모든 분들이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 이용 인원수에 제한은 없습니다. 100% 자회사는 동일 기업으로 간주됩니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. 인쇄횟수에 제한은 없으나, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.


한글목차

세계의 UHT(초고온 살균) 기기 시장 규모는 예측 기간 중 13.5%의 CAGR로 추이하며, 2025년에는 67억 달러 규모로 성장할 것으로 예측됩니다. 기타 멸균 처리와 비교하여 영양 변화가 적거나 전혀 없는 것, 보존 기간이 긴 식품 및 음료에 대한 수요의 증가, 물류·보관 비용의 하락 등의 요인이 이 시장의 성장을 촉진하고 있습니다. 한편, 대규모 설비 투자가 필요한 것이 시장의 성장을 방해하고 있습니다.

최종 제품 형태별로 보면 액체 부문이 2020년에 최대의 점유율을 나타낼 것으로 추산되고 있습니다. 또한 용도별로는 우유 부문이 같은 해 최대의 점유율을 나타낼 전망입니다. 우유는 매우 부패하기 쉬운 식품이므로 우유의 유통기한 장기화에 대한 요구가 이 부문의 수요를 지원할 것으로 예측됩니다.

세계의 UHT(초고온 살균) 기기 시장을 조사했으며, 시장의 정의와 개요, 밸류체인, 신종 코로나바이러스 감염증(COVID-19) 및 기타 시장 영향요인 분석, 관련 법규제, 특허 동향, 사례 연구, 시장 규모의 추이·예측, 기술·동작 모드·최종 제품 형태·용도·지역/주요 국가 등 각종 부문별 내역, 경쟁 환경, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 개요

제4장 프리미엄 인사이트

제5장 시장 개요

제6장 시장 분석·예측 : 기술별

제7장 시장 분석·예측 : 조작 모드별

제8장 시장 분석·예측 : 최종 제품 형태별

제9장 시장 분석·예측 : 용도별

제10장 시장 분석·예측 : 지역·주요 국가별

제11장 경쟁 구도

제12장 기업 평가 매트릭스·기업 개요

제13장 기업 개요

제14장 부록

KSA 20.11.20
영문 목차

영문목차

UHT equipment is used in the processing of liquid and non-liquid products into commercially viable end-product forms. The UHT processing market is projected to grow at a CAGR of 13.5%, during the forecasted period, from 2020 to 2025, to reach USD 6.7 billion by 2025. The growth in the UHT processing market is attributed to an increase in demand for food & beverage products having an extended shelf life, with limited or no nutritional changes compared to other sterilization processes, while reducing the costs of logistics and storage. Huge capital investments are the major restraining factor for the growth of the market.

By mode of operation, the indirect segment is projected to dominate the UHT processing market during the forecast period.

Based on type, the indirect UHT processing segment is estimated to account for the largest share in the UHT processing market in 2020. The indirect UHT processing method involves heat exchangers which heat the food product indirectly causing lesser damage to the protein molecules. Due to this, indirect heating is done majorly for dairy products.

The liquid segment in the UHT processing market is estimated to account for the largest share in 2020.

Based on end-product form, liquid segment is estimated to account for the largest share in the industrial alcohol market in 2020. Increased economic growth is one of the major factors for the growth of this segment in UHT processing market. As most essential products such as milk, juices, and other dairy products such as buttermilk are liquid, this segment dominates the UHT processing market for the processing of liquid end-products. The market for UHT processing in the Asia Pacific region is projected to be the fastest growing for liquid UHT treated products.

The milk segment in the UHT processing market is estimated to account for the largest share in 2020.

Based on application, milk segment is estimated to account for the largest share in the UHT processing market in 2020. Milk is a highly perishable food, which means that it needs to be stored and distributed for consumption without spoilage. Need for longer shelf life for milk is projected to boost the demand for UHT processing market.

Break-up of Primaries:

Research Coverage:

This report segments the UHT processing market based on mode of operation, end-product form, application, and region. In terms of insights, this research report focuses on various levels of analyses-competitive landscape, end-use analysis, and company profiles-which together comprise and discuss the basic views on the emerging & high-growth segments of the UHT processing industry, the high-growth regions, countries, government initiatives, market disruption, drivers, restraints, opportunities, and challenges.

Reasons to Buy the Report:

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 PREMIUM INSIGHTS

5 MARKET OVERVIEW

6 UHT PROCESSING MARKET, BY TECHNOLOGY

7 UHT PROCESSING MARKET, BY MODE OF EQUIPMENT OPERATION

8 UHT PROCESSING MARKET, BY END-PRODUCT FORM

9 UHT PROCESSING MARKET, BY APPLICATION

10 UHT PROCESSING MARKET, BY REGION

11 COMPETITIVE LANDSCAPE

12 COMPANY EVALUATION MATRIX AND COMPANY PROFILES

13 COMPANY PROFILES

(Business Overview, Products Offered, Recent Developments, SWOT Analysis, and MnM View)**

*Details on Business Overview, Products Offered, Recent Developments, SWOT Analysis, and MnM View might not be captured in case of unlisted companies.

14 APPENDIX

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 koreainfo@gii.co.jp
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기