초콜릿 시장 : 예측(2025-2030년)
Chocolate Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1775588
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2025년 07월
페이지 정보 : 영문 145 Pages
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한글목차

초콜릿 시장은 2025년 1,410억 100만 달러에서 2030년에는 1,743억 4,700만 달러로, CAGR 4.34%로 성장할 것으로 예측됩니다.

전 세계에서 가장 많이 소비되는 식품 중 하나는 초콜릿입니다. 초콜릿은 다양한 형태의 프레바 형태로 제공되며, 코코아 씨앗, 코코아 리커, 코코아 버터, 우유, 설탕으로 제조됩니다. 또한, 고객의 구매욕을 자극하고 시장에서의 치열한 경쟁을 이겨내기 위해 초콜릿 벤더들은 진저, 라벤더, 히비스커스 등 다양한 향료를 활용하고 있습니다. 유기농 원료를 사용한 초콜릿은 시장에서 인기를 끌고 있으며, 매우 프리미엄 가격으로 제공되고 있습니다.

초콜릿 시장 동향:

초콜릿은 온도와 습도에 엄격한 환경이 필요합니다. 초콜릿은 고온에서 녹아내리기 때문에 기온의 변동은 지방의 팽창을 유발할 수 있습니다. 따라서 초콜릿은 적절한 습도와 온도 조건이 있는 적절한 장소에 포장하고 보관해야 합니다. 초콜릿 세계 시장을 주도하고 있는 것은 과자류와 프레바 식품에 초콜릿이 널리 활용되고 있다는 점입니다. 또한, 초콜릿은 영양가가 높고 스트레스 해소에 도움이 되는 기능성 상품으로 활용되고 있어 예측 기간 동안 소비가 확대될 것으로 보입니다. 그러나 원자재 가격의 변동과 불안정한 경제에 지나치게 의존하는 카카오 공급이 시장 성장을 저해하고 있습니다.

초콜릿 시장의 촉진요인:

다크초콜릿은 섭취로 인한 불안감 감소, 임상적 우울증 증상 개선 등 여러 가지 건강상의 이점이 있습니다. 다크 초콜릿이 더 건강한 제품이라는 인식이 높아지면서 예측 기간 동안 이 분야의 성장을 촉진할 것으로 예상됩니다. 또한, 전 세계 여러 건강 전문가들도 초콜릿을 적당히 섭취하면 세로토닌을 증가시키고, 뇌를 진정시키고, 항우울제로 작용할 수 있다고 권장하고 있습니다. 세계보건기구(WHO)에 따르면, 우울증은 전 세계적으로 2억 6,400만 명 이상이 앓고 있는 흔한 정신장애로, 매년 80만 명에 가까운 사람들이 자살로 사망하고 있으며, 우울증은 그 주요 원인 중 하나입니다. 또한, 다쿠초콜릿은 플라보노이드 함량이 높아 심혈관질환의 위험을 낮춰주는 효과가 있습니다.

중국, 인도, 브라질 등 신흥국에서는 중산층 인구가 증가하고 있으며, 특히 밀레니얼 세대와 젊은 층 사이에서 초콜릿에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 또한, 급속한 도시화와 가처분 소득의 증가로 인해 주요 시장 기업들이 신제품 출시에 투자하고 있으며, 이는 예측 기간 동안 시장 성장 기회를 촉진하고 있습니다. 또한, 초콜릿은 감사의 표시로 여겨지는 경우가 많으며, 축제 시즌에 선물을 줄 때 사용되는 것도 초콜릿에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 시장개척의 선두기업들은 수시로 새로운 초콜릿 기프트 팩을 출시하고 있으며, 신흥경제국 중산층 사이에서 인기를 끌고 있습니다. 또한, 소비자 행동에 있어서도 고급 초콜릿을 선호하고 세련된 맛을 추구하는 경향이 강해지면서 예측 기간 동안 초콜릿 제조업체와 벤더의 성장을 촉진할 것으로 보입니다.

초콜릿 시장의 지리적 전망:

지역별로 초콜릿 시장은 북미, 남미, 유럽, 중동 및 아프리카, 아시아태평양으로 구분됩니다. 아시아태평양은 주요 기업의 존재와 이 지역에서의 제품 출시 수 증가로 인해 큰 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 또한, 가처분 소득의 증가와 초콜릿의 건강상의 이점에 대한 인식이 높아짐에 따라 이 지역의 시장 성장을 더욱 촉진할 것으로 예상됩니다. 유럽 지역은 초콜릿을 소비하는 인구가 많은 지역이고, 제품 출시가 증가하고 있어 향후 몇 년 동안 큰 성장이 예상됩니다.

목차

제1장 소개

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 세계의 초콜릿 시장 : 제품별, 2020-2030년

제6장 세계의 초콜릿 시장 : 유통 채널별, 2020-2030년

제7장 세계의 초콜릿 시장 : 지역별, 2020-2030년

제8장 경쟁 환경과 분석

제9장 기업 개요

ksm
영문 목차

영문목차

The Chocolate Market is expected to grow from US$141.001 billion in 2025 to US$174.347 billion in 2030, at a CAGR of 4.34%.

One of the most popular culinary items consumed worldwide is chocolate. Chocolates are often presented with a variety of flavours and are manufactured from cocoa seeds, cocoa liquor, cocoa butter, milk, and sugar. Additionally, to entice clients into purchasing their variety of chocolate products and to survive the fierce rivalry in the market, chocolate vendors utilise a variety of flavours, including ginger, lavender, and hibiscus, among others. Chocolates with organic ingredients are gaining traction in the market and are offered at a very premium price.

Chocolate Market Trends:

Chocolates must be stored in an environment that is extremely sensitive to temperatures and humidity. Chocolates cannot be stored in high temperatures as they can melt down, and fluctuating temperatures can cause fat to bloom. Moreover, chocolates are stocked in a place away from other food items as these could absorb different aromas. Hence, chocolates should be wrapped and kept in a proper place that has the correct humidity and temperature conditions. The global market for chocolates is driven by the extensive utilization of chocolate in confectionery items and flavoured food products. Moreover, chocolates are being used as functional goods owing to their nutritional value and aid in relieving stress, leading to increased consumption over the forecast period. However, fluctuations in raw material prices and excessive reliance on unstable economies for the supply of cocoa are restraining market growth.

Chocolate Market Growth Drivers:

Dark chocolate has several health benefits, like consumption of it reducing anxiety and improving symptoms of clinical depression. Growing awareness regarding dark chocolate as a healthier product is expected to drive the growth of the segment during the forecast period. In addition, various health experts around the globe also recommend that moderate consumption of chocolate boosts serotonin, which calms the brain and acts as an antidepressant. According to the World Health Organization, depression is a common mental disorder that affects more than 264 million people of all ages globally, and close to 800 thousand people die every year due to suicide, and depression is one of the major causes of it. Furthermore, dark chocolate also reduces the risk of cardiovascular diseases on account of the presence of high flavonoid content.

The middle-class population in developing countries like China, India, and Brazil is growing, which is increasing the demand for chocolate, especially among millennials and the younger population. Rapid urbanization and growing disposable income have also attracted major market players to invest in new product launches, thus propelling market growth opportunities over the forecast period. Furthermore, chocolate is often considered a token of appreciation and is used in giving gifts during the festive seasons, which also boosts the demand for chocolate. Major market players frequently launch new chocolate gift packs, which are popular among the developing economies' middle-class population. Besides, a growing trend in consumer behaviour toward an appreciation for good-quality chocolate and a desire for a sophisticated taste profile is further helping the chocolate manufacturers and vendors to grow during the forecast period.

Chocolate Market Geographical Outlook:

By geography, the chocolate market is segmented into North America, South America, Europe, the Middle East, Africa, and the Asia Pacific. The Asia Pacific is expected to hold a significant share of the market owing to the presence of major players, coupled with the growing number of product launches in the region. In addition, rising disposable income coupled with the growing awareness regarding the health benefits of chocolates is further anticipated to boost the growth of the market in the region. The European region is home to a major dark chocolate-consuming population, and with the increasing product launches, the market is expected to witness significant growth in the coming years.

Chocolate Market Segmentation:

By Product

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. Introduction

2. Research Methodology

3. Executive Summary

4. Market Dynamics

5. Global Chocolate Market Analysis, By Product (2020-2030)

6. Global Chocolate Market Analysis, By Distribution Channel (2020-2030)

7. Global Chocolate Market Analysis, by Geography (2020-2030)

8. Competitive Environment and Analysis

9. Company Profiles

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