세계의 건조 무화과 시장 예측(2025-2030년)
Dried Figs Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1775359
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2025년 06월
페이지 정보 : 영문 142 Pages
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한글목차

세계의 건조 무화과 시장 규모는 CAGR 5.60%로, 2025년 9억 2,038만 6,000달러에서 2030년까지 12억 835만 7,000달러로 성장할 것으로 예측됩니다.

세계의 건조 무화과 시장은 건강하고 영양이 풍부한 식품에 대한 소비자 수요 증가와 다양한 식품 분야에서의 건조 무화과의 용도 확대에 의해 향후 수년간 크게 성장할 것으로 전망되고 있습니다. 일반적으로 무화과로 알려진 Ficus carica(픽스 카리카)는 달콤한 풍미, 씹는 식감, 항산화 물질, 식물 화학물질, 효소, 비타민 등의 풍부한 영양 성분으로 평가되고 있습니다.가처분 소득 증가, 인구 증가, 도시화의 진전에 의해 소비자의 건강 의식이 높아져, 식료품점, 슈퍼, 소매점을 통해서 건조 무화과가 입수하기 쉬워지고 있기 때문에 시장은 혜택을 받을 것으로 예측됩니다.

고품질의 건조 무화과 제품 생산의 기술 진보는 시장 확대를 더욱 촉진할 것으로 예측됩니다.

성장 촉진요인

건조 무화과의 약효는 시장 성장을 가속하는 중요한 요인입니다. 건조 무화과는 철분의 밸런스를 개선하는 것으로 혈중 헤모글로빈 농도를 높여, 철 결핍성 빈혈의 치료에 도움이 된다고 하는 점에서 특히 평가되고 있습니다. 항산화 물질이 풍부하기 때문에 유리기를 중화하고 건강 전반을 지원하는 것 외에도 식이 섬유가 소화를 촉진하고 체중 관리를 도와줍니다. 무화과 잎은 당뇨병 환자의 인슐린 필요량을 줄이는 것으로 알려져 있습니다.

지리적 전망

중동은 건조 무화과 시장에서 지배적인 지역으로 예상됩니다. 아프가니스탄도 주목할만한 역할을 하고 있으며, 전년도의 무화과 수출액은 3,500만 달러로, 주로 전통적 치료에서 약용으로서 사용되고 있습니다.

정리하면 건강 의식이 높아지고 범용성이 높은 식품 용도, 중동과 같은 지역에서의 활발한 생산에 의해 건조 무화과 시장은 확대될 것으로 보입니다.

이 보고서의 주요 이점

보고서의 주요 활용 방법

업계 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확대, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크과 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

목차

제1장 주요 요약

제2장 시장 현황

제3장 비즈니스 상황

제4장 기술 전망

제5장 건조 무화과 시장 : 유형별

제6장 건조 무화과 시장 : 용도별

제7장 건조 무화과 시장 : 유통 채널별

제8장 건조 무화과 시장 : 지역별

제9장 경쟁 환경과 분석

제10장 기업 프로파일

제11장 부록

JHS
영문 목차

영문목차

The Dried Figs Market is expected to grow from USD 920.386 million in 2025 to USD 1,208.357 million in 2030, at a CAGR of 5.60%.

The global dried figs market is poised for significant growth in the coming years, driven by increasing consumer demand for healthy, nutrient-rich foods and the expanding applications of dried figs in various food sectors. Ficus carica, commonly known as the fig, is valued for its sweet flavor, chewy texture, and rich nutritional profile, including antioxidants, phytochemicals, enzymes, and vitamins. With no fat content, dried figs are recognized for their potential to reduce the risk of heart disease, certain cancers, and stroke. The market is expected to benefit from rising disposable incomes, population growth, and growing urbanization, which are enhancing consumer health consciousness and increasing the availability of dried figs through groceries, superstores, and retail outlets.

Technological advancements in the production of high-quality dried fig products are projected to further propel market expansion. The versatility of dried figs in the food industry, including their use in desserts, snacks, bars, bakery goods, confectioneries, cereals, and dairy products, is a significant growth driver. The increasing preference for healthy food options is likely to sustain demand, as consumers prioritize products with health benefits.

Growth Drivers

The medicinal properties of dried figs are a key factor driving market growth. Figs are utilized in various traditional medicine systems, including the Unani system, European herbal medicine, and Iranian traditional medicine. They are noted in historical texts like the first edition of the Dispensatory of the United States of America for their therapeutic applications. Dried figs are particularly valued for their ability to increase blood hemoglobin levels by improving iron balance, aiding in the treatment of iron-deficient anemia. Their high antioxidant content helps neutralize free radicals, supporting overall health, while their dietary fiber promotes digestive health and aids in weight management. The American Diabetes Association recommends figs as a high-fiber option for diabetes management, and fig leaves are known to reduce insulin requirements for diabetic patients. The rising prevalence of health concerns such as anemia and diabetes is expected to further boost demand for dried figs.

Geographical Outlook

The Middle East is anticipated to be a dominant region in the dried figs market. Turkey remains the world's leading producer and exporter of figs, accounting for approximately 60% of global dried fig exports, as stated by Mehmet Ali IsIk, President of the Aegean Dried Fruits and Products Exporters' Association. Afghanistan also plays a notable role, with fig exports valued at $35 million USD in the previous year, primarily for medicinal use in traditional treatments. The region's strong production and export capabilities, combined with growing global demand, position it as a key player in the market.

In summary, the dried figs market is set to expand due to increasing health awareness, versatile food applications, and robust production in regions like the Middle East. The nutritional and medicinal benefits of dried figs, coupled with advancements in production and distribution, will drive sustained growth in the coming years.

Key Benefits of this Report:

What do businesses use our reports for?

Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

Cranes Market Segmentation:

By Type

By Application

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. EXECUTIVE SUMMARY

2. MARKET SNAPSHOT

3. BUSINESS LANDSCAPE

4. TECHNOLOGICAL OUTLOOK

5. DRIED FIGS MARKET BY TYPE

6. DRIED FIGS MARKET BY APPLICATION

7. DRIED FIGS MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

8. DRIED FIGS MARKET BY GEOGRAPHY

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

10. COMPANY PROFILES

11. APPENDIX

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