세계의 스쿼시 음료 시장 : 예측(2025-2030년)
Global Squash Drinks Market - Forecasts from 2025 to 2030
상품코드 : 1627715
리서치사 : Knowledge Sourcing Intelligence
발행일 : 2024년 12월
페이지 정보 : 영문 152 Pages
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한글목차

스쿼시 음료 시장은 연평균 3.67% 성장하여 2025년 10억 8,000만 달러에서 2030년에는 12억 9,300만 달러에 달할 것으로 추정됩니다.

스쿼시 음료 시장은 향후 몇 년동안 크게 성장할 것으로 보입니다. 이 음료는 널리 보급되어 알코올성 음료의 대체품이 되었습니다. 스쿼시 시럽은 과일로 만들어지며 특정 농도를 가지고 있습니다. 가공 제조 시 설탕이 첨가되지만, 소비자의 취향 변화에 따라 무설탕 시럽도 제공되고 있습니다. 또한 유형에 따라 다양한 색상과 추가 향료가 함유되어 있습니다.

호박 음료는 그 품질과 다양한 맛으로 인해 널리 인기를 끌고 있습니다. 설탕을 첨가하지 않은 천연 호박 기반 제품은 다양한 영양학적 이점을 제공합니다. 설탕을 첨가하지 않은 호박 품종도 있어 당뇨병 환자들도 이용하고 있습니다. 어떤 음료에도 쉽게 혼합할 수 있습니다. 전통적인 호박 제품에는 생강과 허브 추출물이 첨가되어 품질과 맛을 향상시킵니다. 라이프스타일의 변화와 소득 증가에 따라 호박 음료는 앞으로 상당한 성장을 기록할 것으로 보입니다.

스쿼시 음료 시장 활성화 요인

음료 업계에서는 소비자 행동에 큰 변화가 일어나고 있습니다. 제조업체와 기업들이 스쿼시 시럽 사업에 많은 자금을 투자하고 있습니다. 제품 혁신과 연구 개발이 크게 증가하고 있습니다. 소비자의 선택은 다양하고, 혁신적이고 깨끗한 제품에 대한 수요가 큽니다. 전통적인 스쿼시 음료 분야가 크게 강화되고 있습니다. 제조업체들은 알코올 음료의 대안으로 프리미엄 기반 스쿼시 음료에 투자하고 있습니다.

시장에는 다양한 천연 향료와 신선한 향료가 등장하고 있습니다. 천연 스쿼시 제품은 향후 큰 성장을 기록할 것으로 예상됩니다. 건강은 투자 및 구매에 대한 소비자의 선택에서 중요한 부분을 차지하고 있습니다. 설탕을 최소화한 천연 재료 기반 음료와 허브, 식물성, 엘더플라워 등 꽃과 과일을 기반으로 한 재료도 급증하고 있습니다. 기업들은 다양한 유형의 청량음료로 포트폴리오를 확장하기 위해 많은 자본을 투자하고 있습니다. 매운맛, 짠맛, 과일맛과 같은 호박 맛은 시장에서 상당한 수요가 있습니다. 당뇨병 환자와 건강을 중시하는 소비자들은 천연 및 무설탕 음료를 선호하고 있습니다. 또한, 밀레니얼 세대와 어린이들 사이에서 널리 퍼져 있는 가당 부문에 대한 수요도 상당합니다. 가당 시럽은 우유나 물과 같은 음료의 단맛을 내기 위해 사용되기도 합니다. 시중에는 수많은 스쿼시 시럽 맛이 있습니다. 기업들은 사회의 모든 계층에 도달하기 위해 마케팅 전략을 혁신해 왔습니다. 영화배우, 운동선수, 건강 애호가 등에게 투자하여 도달 범위를 넓히고 있습니다.

스쿼시 음료 시장 지리적 전망:

아시아태평양이 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 이는 이 지역에 많은 기업과 건강 애호가들이 존재하기 때문입니다. 아시아태평양은 소득과 소비자 선호도가 향상됨에 따라 향후 몇 년동안 크게 성장할 것으로 예상됩니다. 스쿼시 산업의 확장에는 많은 현지 업체들이 기여하고 있습니다. 인구가 많고, 무알콜 음료의 소비가 급증하고 있는 아시아태평양은 비약적인 성장이 예상됩니다.

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어떤 용도로 사용되나요?

산업 및 시장 검토, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

분석 범위

스쿼시 음료 시장은 다음과 같이 세분화하여 분석했습니다.

특성별

제품별

베이스별

유통채널별

지역별

목차

제1장 서론

제2장 분석 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

제5장 세계의 스쿼시 음료 시장 : 특성별

제6장 세계의 스쿼시 음료 시장 : 제품별

제7장 세계의 스쿼시 음료 시장 : 기반별

제8장 세계의 스쿼시 음료 시장 : 유통 채널별

제9장 세계의 스쿼시 음료 시장 : 지역별

제10장 경쟁 환경과 분석

제11장 기업 개요

LSH
영문 목차

영문목차

The global squash drinks market is estimated to grow at a CAGR of 3.67%, attaining US$1.293 billion by 2030 from US$1.080 billion in 2025.

The squash drinks market will grow significantly in the coming years. The drinks are widely popular and a substitute for alcoholic beverages. The squash syrup is formed from the fruit and has a specific concentration. The sugar is added during processing and manufacturing, but with the changing consumer preferences, non-sugar syrups are also provided. It also contains various colors and additional flavors, depending on the type.

Squash drinks are becoming widely popular because of their quality and varied tastes. Natural, no-sugar squash-based products provide numerous nutritional benefits. Diabetic patients use it as some squash varieties do not contain added sugar. It can blend with any beverage easily. In traditional squash products, ginger and herb extracts are added to improve the quality and taste of the product. With the changing lifestyle and rising income, squash drinks will register considerable growth in the future.

Global squash drinks market drivers

There has been a significant change in consumer behavior in the beverage industry. Manufacturers and corporations are investing substantial money in the squash syrup business. There has been considerable growth in product innovation and R&D. Consumer choices vary, and there is a huge demand for innovative and clean-based products. There has been a substantial enhancement in the traditional squash drinks segment. Manufacturers are investing in premium-based squash beverages as a substitute for alcoholic beverages.

Various natural and fresh flavors have been introduced in the market. Natural squash products are expected to register significant growth in the future. Health has become a crucial part of consumer options regarding investment and purchase. There has also been a surge in natural ingredients-based drinks that contain minimum sugar and flower-fruit-based ingredients like herbs, botanicals, and elderflower. Corporations have put substantial capital into expanding their portfolio with various varieties of soft drinks. Squash flavors like spicy, salty, and fruity have considerable demand in the market. Diabetic patients and health-conscious consumers adopt natural and sugar-free drinks. There is also a considerable demand for added sugar segments, which are widely popular among millennials and children. The added sugar syrups are also used to sweeten beverages such as milk and water. There are a plethora of squash syrup flavors available in the market. Companies have innovated their marketing strategies to reach every section of society. They are investing in movie stars, sportspeople, and health enthusiasts to expand their reach.

Global Squash Drinks Market Geographical Outlook:

The Asia Pacific region is expected to hold a significant market share. This is due to the substantial number of corporations and health enthusiasts in the region. The Asia-Pacific region will grow significantly in the coming years because of rising incomes and consumer preferences. Many local players contribute a lot to the squash industry's expansion. With the large population and the surge in the user usage of non-alcoholic beverages, the Asia Pacific region is expected to grow exponentially.

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Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

The Global Squash Drinks Market is segmented and analyzed as given below:

By Nature

By Product

By Base

By Distribution Channel

By Geography

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

2. RESEARCH METHODOLOGY

3. EXECUTIVE SUMMARY

4. MARKET DYNAMICS

5. GLOBAL SQUASH DRINKS MARKET BY NATURE

6. GLOBAL SQUASH DRINKS MARKET BY PRODUCT

7. GLOBAL SQUASH DRINKS MARKET BY BASE

8. GLOBAL SQUASH DRINKS MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

9. GLOBAL SQUASH DRINKS MARKET BY GEOGRAPHY

10. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

11. COMPANY PROFILES

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