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밀 글루텐 시장(2024-2028년)
밀 글루텐 시장은 2023-2028년 42억 3,500만 달러 규모로 확대될 것으로 예상되며, 예측 기간 동안 11.6%의 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다. 이 보고서는 밀 글루텐 시장에 대한 전반적인 분석, 시장 규모와 예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더에 대한 벤더 분석 등의 정보를 전해드립니다.
이 보고서는 현재 시장 시나리오, 최신 동향 및 촉진요인, 전체 시장 환경에 대한 최신 분석을 제공합니다. 이 시장은 건강한 식습관 확산, 밀 단백질의 용도 확대, 채식주의자 및 비건 제품에 대한 수요 증가가 시장을 주도하고 있습니다.
시장 범위
기준 연도
2024년
종료 연도
2028년
예측 기간
2024-2028년
성장 모멘텀
가속
전년 대비(2024년)
10.1%
CAGR
11.6%
증분 금액
42억 3,500만 달러
이 보고서는 향후 몇 년 동안 밀 글루텐 시장의 성장을 촉진하는 주요 이유 중 하나로 간식 및 기호식품의 소비 증가를 꼽았습니다. 또한, 식물성 단백질의 잠재력 증가와 소비자들 사이에서 고섬유질 식품에 대한 수요 증가는 시장의 큰 수요로 이어질 것입니다.
목차
제1장 주요 요약
시장 개요
제2장 Technavio에 의한 분석
가격 민감도·수명주기·고객 구입 바스켓·채용률·구입 기준 분석
인풋의 중요성과 차별화 요인
혼란 요인
성장 촉진요인과 과제의 영향
제3장 시장 상황
시장 생태계
시장의 특징
밸류체인 분석
제4장 시장 규모
시장 정의
시장 부문 분석
시장 규모(2023년)
시장 전망(2023-2028년)
제5장 시장 규모 실적
밀 글루텐 세계 시장(2018-2022년)
최종사용자별 분석(2018-2022년)
지역별 분석(2018-2022년)
국가별 분석(2018-2022년)
제6장 Five Forces 분석
Five Forces 요약
구매자의 교섭력
공급 기업의 교섭력
신규 참여업체의 위협
대체품의 위협
경쟁의 위협
시장 상황
제7장 시장 세분화 : 최종사용자별
시장 부문
비교 : 최종사용자별
빵·제과 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
식이보충제 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
동물 사료 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
기타 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
시장 기회 : 최종사용자별
제8장 고객 상황
고객 상황 개요
제9장 지역별 상황
지역별 세분화
지역별 비교
유럽 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
아시아태평양 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
북미 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
남미 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
미국 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
중국 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
인도 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
프랑스 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
독일 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
스페인 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
브라질 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
인도네시아 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
캐나다 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
사우디아라비아 : 시장 규모와 예측(2023-2028년)
시장 기회 : 지역별
제10장 촉진요인, 과제, 기회, 억제요인
시장 성장 촉진요인
시장 과제
성장 촉진요인과 과제의 영향
시장 기회·억제요인
제11장 경쟁 상황
개요
경쟁 상황
혼란 상황
업계 리스크
제12장 경쟁 분석
기업 개요
기업 순위 지수
기업의 시장 포지셔닝
Anhui Ante Food Co Ltd.
Ardent Mills LLC
Bryan W Nash and Sons Ltd.
Cargill Inc.
Crespel and Deiters GmbH and Co. KG
MGP Ingredients Inc.
Pioneer Industries Pvt Ltd
Royal Ingredients Group BV
Tereos Participations
Z and F Sungold Corp.
제13장 부록
ksm
영문 목차
영문목차
Wheat Gluten Market 2024-2028
The wheat gluten market is forecasted to grow by USD 4235 mn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 11.6% during the forecast period. The report on the wheat gluten market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.
The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by increasing adoption of healthy eating habits, rise in applications of wheat protein, and increasing demand for vegetarian and vegan products.
Market Scope
Base Year
2024
End Year
2028
Series Year
2024-2028
Growth Momentum
Accelerate
YOY 2024
10.1%
CAGR
11.6%
Incremental Value
$4235 mn
Technavio's wheat gluten market is segmented as below:
By End-user
Bakery and confectionery
Dietary supplements
Animal feed
Others
By Geographical Landscape
Europe
APAC
North America
South America
Middle East and Africa
This study identifies the increased snacking and indulgence consumption as one of the prime reasons driving the wheat gluten market growth during the next few years. Also, rise in potential for plant-based proteins and increasing demand for high-fiber foods among consumers will lead to sizable demand in the market.
The report on the wheat gluten market covers the following areas:
Wheat Gluten Market sizing
Wheat Gluten Market forecast
Wheat Gluten Market industry analysis
The robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading wheat gluten market vendors that include Anhui Ante Food Co Ltd., Archer Daniels Midland Co., Ardent Mills LLC, Bryan W Nash and Sons Ltd., Cargill Inc., Crespel and Deiters GmbH and Co. KG, CropEnergies AG, Jackering-Group, Kroner Starke GmbH, Manildra Flour Mills Pty. Ltd., Meelunie BV, MGP Ingredients Inc., Permolex Ltd, Pioneer Industries Pvt Ltd, Roquette Freres SA, Royal Ingredients Group BV, Sedamyl, Shandong Qufeng Food Technology Co Ltd, Tereos Participations, and Z and F Sungold Corp.. Also, the wheat gluten market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.
The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.
The publisher presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive primary and secondary research. The market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast accurate market growth.
Table of Contents
1 Executive Summary
1.1 Market overview
Executive Summary - Chart on Market Overview
Executive Summary - Data Table on Market Overview
Executive Summary - Chart on Global Market Characteristics
Executive Summary - Chart on Market By Geographical Landscape
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by End-user
Executive Summary - Chart on Incremental Growth
Executive Summary - Data Table on Incremental Growth
Executive Summary - Chart on Company Market Positioning
2 Technavio Analysis
2.1 Analysis of price sensitivity, lifecycle, customer purchase basket, adoption rates, and purchase criteria
Analysis of price sensitivity, lifecycle, customer purchase basket, adoption rates, and purchase criteria
2.2 Criticality of inputs and Factors of differentiation
Overview on criticality of inputs and factors of differentiation
2.3 Factors of disruption
Overview on factors of disruption
2.4 Impact of drivers and challenges
Impact of drivers and challenges in 2023 and 2028
3 Market Landscape
3.1 Market ecosystem
Parent Market
Data Table on - Parent Market
3.2 Market characteristics
Market characteristics analysis
3.3 Value chain analysis
Value Chain Analysis
4 Market Sizing
4.1 Market definition
Offerings of companies included in the market definition
4.2 Market segment analysis
Market segments
4.3 Market size 2023
4.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028
Chart on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Data Table on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Chart on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
5 Historic Market Size
5.1 Global Wheat Gluten Market 2018 - 2022
Historic Market Size - Data Table on Global Wheat Gluten Market 2018 - 2022 ($ million)