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한글목차
무글루텐 파스타 시장은 2023-2028년 2억 6,270만 달러 규모에 달할 것으로 예상되며, 예측 기간 동안 4.5%의 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다.
본 보고서에서는 무글루텐 파스타 시장에 대한 전반적인 분석과 시장 규모 및 예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더를 포함한 벤더 분석 등을 정리하여 전해드립니다.
현재 시장 시나리오, 최신 동향 및 촉진요인, 전체 시장 환경에 대한 최신 분석을 제공합니다. 이 시장은 무글루텐 식품의 건강 효과에 대한 인식 증가, 레스토랑 메뉴에 무글루텐 식품의 증가, 제품 출시 등이 시장을 주도하고 있습니다.
시장 범위
기준 연도
2024
종료 연도
2028
예측 기간
2024-2028
성장 모멘텀
가속
전년 대비 2024년
4.23%
CAGR
4.5%
증분 금액
2억 6,270만 달러
이 보고서는 향후 몇 년간 무글루텐 파스타 시장 성장을 주도할 주요 요인 중 하나로 유기농 무글루텐 파스타에 대한 수요 증가를 꼽았습니다. 또한, PB(Private Brand)의 부상과 마케팅 및 광고 전략의 개선도 시장의 큰 수요로 이어질 것으로 보입니다.
목차
제1장 주요 요약
시장 개요
제2장 시장 상황
시장 생태계
시장의 특징
밸류체인 분석
제3장 시장 규모 평가
시장 정의
시장 부문 분석
시장 규모 2023
시장 전망 2023-2028
제4장 시장 규모 실적
세계 무글루텐 파스타 시장 2018-2022
유통별 채널별 부문 분석 2018-2022
지역별 부문 분석 2018-2022
국가별 부문 분석 2018-2022
제5장 Five Forces 분석
Five Forces 요약
구매자의 교섭력
공급 기업의 교섭력
신규 참여업체의 위협
대체품의 위협
경쟁의 위협
시장 상황
제6장 시장 세분화 : 유통 채널별
시장 세분화
비교 : 유통 채널별
오프라인 : 시장 규모와 예측 2023-2028
온라인 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 유통 채널별
제7장 고객 상황
고객 상황 개요
제8장 지역별 상황
지역별 세분화
지역별 비교
유럽 : 시장 규모와 예측 2023-2028
북미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
아시아태평양 : 시장 규모와 예측 2023-2028
남미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측 2023-2028
미국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
이탈리아 : 시장 규모와 예측 2023-2028
스위스 : 시장 규모와 예측 2023-2028
프랑스 : 시장 규모와 예측 2023-2028
그리스 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 지역 상황별
제9장 촉진요인, 과제, 기회, 억제요인
시장 성장 촉진요인
시장 과제
성장 촉진요인과 과제의 영향
시장 기회·억제요인
제10장 경쟁 상황
개요
경쟁 상황
혼란 상황
업계 리스크
제11장 경쟁 분석
기업 개요
기업의 시장 포지셔닝
Barilla G. e R. Fratelli Spa
Doves Farm Foods Ltd.
Dr. Schar AG Spa
Ebro foods SA
Jovial Foods Inc.
Quinoa Corp.
The Hain Celestial Group Inc.
The Kraft Heinz Co.
Tribe 9 Foods LLC
Windmill Organics Ltd.
제12장 부록
ksm
영문 목차
영문목차
The gluten-free pasta market is forecasted to grow by USD 262.7 mn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 4.5% during the forecast period. The report on the gluten-free pasta market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.
The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by increasing awareness about health benefits of gluten-free food, increasing gluten-free food on restaurant menus, and product launch.
Technavio's gluten-free pasta market is segmented as below:
Market Scope
Base Year
2024
End Year
2028
Series Year
2024-2028
Growth Momentum
Accelerate
YOY 2024
4.23%
CAGR
4.5%
Incremental Value
$262.7mn
By Distribution Channel
Offline
Online
By Geographical Landscape
Europe
North America
APAC
South America
Middle East and Africa
This study identifies the growing demand for organic gluten-free pasta as one of the prime reasons driving the gluten-free pasta market growth during the next few years. Also, increasing prominence of private-label brands and improved marketing and advertising strategies will lead to sizable demand in the market.
The report on the gluten-free pasta market covers the following areas:
Gluten-free pasta market sizing
Gluten-free pasta market forecast
Gluten-free pasta market industry analysis
The robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading gluten-free pasta market vendors that include Barilla G. e R. Fratelli Spa, Doves Farm Foods Ltd., Dr. Schar AG Spa, Ebro foods SA, Jovial Foods Inc., LIVIVA Foods, Pedon SpA, Quinoa Corp., The Hain Celestial Group Inc., The Kraft Heinz Co., Tribe 9 Foods LLC, and Windmill Organics Ltd.. Also, the gluten-free pasta market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.
The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.
The publisher presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive research - both primary and secondary. The market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast the accurate market growth.
Table of Contents
1 Executive Summary
1.1 Market overview
Executive Summary - Chart on Market Overview
Executive Summary - Data Table on Market Overview
Executive Summary - Chart on Global Market Characteristics
Executive Summary - Chart on Market By Geographical Landscape
Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Distribution Channel
Executive Summary - Chart on Incremental Growth
Executive Summary - Data Table on Incremental Growth
Executive Summary - Chart on Company Market Positioning
2 Market Landscape
2.1 Market ecosystem
Parent Market
Data Table on - Parent Market
2.2 Market characteristics
Market characteristics analysis
2.3 Value chain analysis
Value Chain Analysis
3 Market Sizing
3.1 Market definition
Offerings of companies included in the market definition
3.2 Market segment analysis
Market segments
3.3 Market size 2023
3.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028
Chart on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Data Table on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ million)
Chart on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
4 Historic Market Size
4.1 Global Gluten-Free Pasta Market 2018 - 2022
Historic Market Size - Data Table on Global Gluten-Free Pasta Market 2018 - 2022 ($ million)
4.2 Distribution Channel segment analysis 2018 - 2022