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한글목차
개요
무글루텐 식품 시장은 2023-2028년에 55억 달러, 예측 기간 중 CAGR은 10.5%로 성장할 것으로 예측됩니다.
무글루텐 식품 시장의 전체적인 분석, 시장 규모·예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더를 다룬 벤더 분석 등을 제공합니다.
현재의 시장 시나리오, 최신 동향과 촉진요인, 시장 환경 전체에 관한 최신 분석을 제공하고 있습니다. 시장은 무글루텐 빵 제품에 대한 수요의 증가, 무글루텐 식품의 건강 효과에 대한 의식의 향상, 레스토랑 메뉴에서 무글루텐 식품의 증가 등에 의해 촉진되고 있습니다.
시장 범위
기준년
2023
종료년
2028
예측 기간
2024-2028
성장 모멘텀
가속
전년대비 2024년
9.5%
CAGR
10.5%
증분액
55억 달러
본 조사에서는 향후 수년간 무글루텐 식품 시장의 성장을 촉진하는 주요 요인의 하나로 무글루텐 식품의 가용성 증가를 들고 있습니다. 또한 오가닉·무글루텐 식품 제품에 대한 수요의 증가 및 프라이빗 라벨 브랜드의 부상도 시장의 큰 수요로 연결될 것으로 전망됩니다.
목차
제1장 주요 요약
시장 개요
제2장 시장 구도
시장 에코시스템
제3장 시장 규모
시장의 정의
시장 부문 분석
시장 규모 2023
시장 전망 2023-2028
제4장 시장 규모 실적
세계의 무글루텐 식품 시장 2018-2022
유통 채널 부문 분석 2018-2022
제품 부문 분석 2018-2022
지역별 부문 분석 2018-2022
국가별 부문 분석 2018-2022
제5장 Five forces 분석
Five Forces 요약
구매자의 교섭력
공급 기업의 교섭력
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
경쟁의 위협
시장 현황
제6장 시장 세분화 : 유통 채널별
시장 부문
비교 : 유통 채널별
오프라인 : 시장 규모와 예측 2023-2028
온라인 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 유통 채널별
제7장 시장 세분화 : 제품별
시장 부문
비교 : 제품별
베이커리 및 제과 제품 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시리얼과 스낵 : 시장 규모와 예측 2023-2028
기타 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 제품별
제8장 고객 상황
고객 상황의 개요
제9장 지역별 상황
지역별 세분화
지역별 비교
북미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
유럽 : 시장 규모와 예측 2023-2028
아시아태평양 : 시장 규모와 예측 2023-2028
남미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측 2023-2028
미국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
캐나다 : 시장 규모와 예측 2023-2028
독일 : 시장 규모와 예측 2023-2028
영국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
이탈리아 : 시장 규모와 예측 2023-2028
시장 기회 : 지역 상황별
제10장 촉진요인, 과제 및 동향
시장 촉진요인
시장이 해결해야 할 과제
촉진요인과 과제의 영향
시장 동향
제11장 벤더 구도
개요
벤더 구도
혼란의 상황
업계의 리스크
제12장 벤더 분석
대상 벤더
벤더의 시장 포지셔닝
Amys Kitchen Inc.
Bobs Red Mill Natural Foods Inc.
Campbell Soup Co.
Chocoladefabriken Lindt and Sprungli AG
Conagra Brands Inc.
General Mills Inc.
Gruma SAB de CV
Hero AG
Kellogg Co.
Mondelez International Inc.
Nestle SA
The Hain Celestial Group Inc.
The Hershey Co.
The Kraft Heinz Co.
Unilever PLC
제13장 부록
KSA
영문 목차
영문목차
Abstract
The gluten-free food market is forecasted to grow by USD 5.50 bn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 10.5% during the forecast period. The report on the gluten-free food market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.
The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by growing demand for gluten-free bakery products, increasing awareness about health benefits of gluten-free food, and increasing gluten-free food on restaurant menus.
Market Scope
Base Year
2023
End Year
2028
Series Year
2024-2028
Growth Momentum
Accelerate
YOY 2024
9.5%
CAGR
10.5%
Incremental Value
$5.50bn
Technavio's gluten-free food market is segmented as below:
By Distribution Channel
Offline
Online
By Product
Bakery and confectionery products
Cereals and snacks
Others
By Geographical Landscape
North America
Europe
APAC
South America
Middle East and Africa
This study identifies the growing availability of gluten-free foods as one of the prime reasons driving the gluten-free food market growth during the next few years. Also, growing demand for organic, gluten-free food products and increasing prominence of private-label brands will lead to sizable demand in the market.
The report on the gluten-free food market covers the following areas:
Gluten-free food market sizing
Gluten-free food market forecast
Gluten-free food market industry analysis
The robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading gluten-free food market vendors that include Amys Kitchen Inc., Bobs Red Mill Natural Foods Inc., Campbell Soup Co., Chocoladefabriken Lindt and Sprungli AG, Conagra Brands Inc., General Mills Inc., Gruma SAB de CV, Hero AG, Kellogg Co., Mondelez International Inc., Nestle SA, Prima Foods Ltd., Raisio plc, Silly Yak Foods, The Hain Celestial Group Inc., The Hershey Co., The Kraft Heinz Co., Unilever PLC, Valeo Foods Ltd., and Warburtons Ltd.. Also, the gluten-free food market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.
The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.
The publisher presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive research - both primary and secondary. The market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast the accurate market growth.
Table of Contents
1 Executive Summary
1.1 Market overview
Exhibit 01: Executive Summary - Chart on Market Overview
Exhibit 02: Executive Summary - Data Table on Market Overview
Exhibit 03: Executive Summary - Chart on Global Market Characteristics
Exhibit 04: Executive Summary - Chart on Market By Geographical Landscape
Exhibit 05: Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Distribution Channel
Exhibit 06: Executive Summary - Chart on Market Segmentation by Product
Exhibit 07: Executive Summary - Chart on Incremental Growth
Exhibit 08: Executive Summary - Data Table on Incremental Growth
Exhibit 09: Executive Summary - Chart on Vendor Market Positioning
2 Market Landscape
2.1 Market ecosystem
Exhibit 10: Parent market
Exhibit 11: Market Characteristics
3 Market Sizing
3.1 Market definition
Exhibit 12: Offerings of vendors included in the market definition
3.2 Market segment analysis
Exhibit 13: Market segments
3.3 Market size 2023
3.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028
Exhibit 14: Chart on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ billion)
Exhibit 15: Data Table on Global - Market size and forecast 2023-2028 ($ billion)
Exhibit 16: Chart on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
Exhibit 17: Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2023-2028 (%)
4 Historic Market Size
4.1 Global gluten-free food market 2018 - 2022
Exhibit 18: Historic Market Size - Data Table on global gluten-free food market 2018 - 2022 ($ billion)
4.2 Distribution Channel Segment Analysis 2018 - 2022