카스파 완두콩 시장 : 세계 산업 동향, 시장 점유율, 규모, 성장, 기회, 예측(2025-2033년)
Kaspa Peas Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2025-2033
상품코드 : 1792723
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 08월
페이지 정보 : 영문 148 Pages
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한글목차

세계의 카스파 완두콩 시장 규모는 2024년 2,830만 톤에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년에는 4,970만 톤에 이르며, 2025-2033년의 성장률(CAGR)은 6.15%를 나타낼 것으로 예측했습니다.

카스파 완두콩은 그린피스와 같은 변종에 속하는 고수량의 반탈엽단형 소라마메입니다. 다양한 소화성 영양소를 함유하고 있으며 인간의 식용 및 가축 사료에 적합합니다. 카스파 완두콩은 연간 평균 강우량이 400mm 이상인 지역에서의 재배에 적합합니다. 또한 사야가 지상에 떠있는 상태에서 수확할 수 있기 때문에 트레일링 유형의 품종보다 수확이 용이합니다. 사야가 부서지기 어려우므로 수확이 지연되거나 성숙시 조건이 나쁘더라도 곡물 손실을 줄일 수 있습니다. 현재 많은 분할 완두 가공 회사는 분할 효율이 높기 때문에 균일하고 둥근 단 완을 선호하고 있습니다.

소비자의 건강 지향 증가는 시장 성장을 가속하는 중요한 요소 중 하나입니다. 카스파 완두콩은 단백질, 섬유, 철분, 엽산, 칼륨의 풍부한 공급원입니다. 이 완두콩에 포함된 많은 양의 영양소는 소비자에게 다양한 건강상의 이점을 제공합니다. 카스파 완두에 포함된 철분은 빈혈을 예방하고 건강한 혈중 헤모글로빈 농도를 촉진합니다. 반면 식이섬유는 소화를 개선하고 혈중 콜레스테롤 수치를 낮추는데 필수적인 역할을 합니다. 완두콩은 다른 콩류와 함께, 특히 남아시아 지역에서는 저렴한 영양원이 되고 있습니다. 따라서 인도 남부를 비롯한 남아시아 국가에서는 인기 스낵으로 먹을 수 있습니다. 게다가 특히 개발도상지역의 인구 증가와 식품부문 확대도 이 업계에 긍정적인 영향을 미칩니다. 틈새 시장과 특수 시장을 대상으로 하는 필드피의 신품종 도입은 업계의 기존 기업에게 큰 기회를 제공하여 시장을 더욱 견인하고 있습니다.

이 보고서에서 답변을 얻을 수 있는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 분석 범위·수법

제3장 주요 요약

제4장 서론

제5장 세계의 카스파 완두콩 산업

제6장 주요 지역의 실적

제7장 경쟁 구도

제8장 카스파 완두콩 가공

제9장 프로젝트의 상세·필요조건·비용

제10장 대출과 자금 지원

제11장 프로젝트의 경제성

KTH
영문 목차

영문목차

The global kaspa peas market size reached 28.3 Million Tons in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 49.7 Million Tons by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.15% during 2025-2033.

Kaspa peas are a high yielding semi-leafless dun-type field pea belonging to the same sub-species as green peas. They consist of various digestible nutrients, which make them excellent for human consumption and livestock feed. Kaspa peas are suitable for cultivation in areas receiving more than 400mm of average annual rainfall. Also, these peas are easier to harvest than trailing-type varieties as their pods are held above the ground level even when the crop lodges. They have shatter-resistance pods which help in reducing grain loss if harvesting is delayed or even poor conditions exist at the time of crop maturity. Nowadays, many split pea processing companies prefer uniform and round dun peas due to their higher splitting efficiency.

Increasing health consciousness among consumers is one of the key factors driving the market growth. Kaspa peas are a rich source of proteins, fibers, iron, folate and potassium. The high amounts of nutrients present in these peas offer various health benefits to consumers. The iron found in kaspa peas prevents chances of anemia and promotes healthy blood hemoglobin levels. On the other hand, dietary fibers play an essential role in improving digestion and lowering blood cholesterol levels. These peas, along with other legumes, offer a cheap source of nourishment, especially in the South Asian region. As a result, they serve as a popular snack in several South Asian countries, including the southern belt of India. Moreover, the increasing population and the expanding food sector, particularly in the developing regions, are also creating a positive impact on the industry. The introduction of new varieties of field peas targeting niche and specialty markets are providing vast opportunities to the existing players in the industry, thus further driving the market.

Key Market Segmentation:

Regional Insights:

Competitive Landscape:

Key Questions Answered in This Report:

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Kaspa Peas Industry

6 Performance of Key Regions

7 Competitive Structure

8 Kaspa Peas Processing

9 Project Details, Requirements and Costs Involved

10 Loans and Financial Assistance

11 Project Economics

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
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