생크림 시장 : 세계 산업 동향, 시장 점유율, 규모, 성장, 기회, 예측(2025-2033년)
Fresh Cream Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2025-2033
상품코드:1792721
리서치사:IMARC
발행일:2025년 08월
페이지 정보:영문 148 Pages
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한글목차
세계의 생크림 시장 규모는 2024년 960만 톤에 달했습니다. IMARC Group은 2025년부터 2033년까지의 성장률(CAGR)은 3.23%를 나타내 2033년에는 1,290만 톤에 달할 것으로 예측했습니다.
생크림은 우유를 고온에서 끓여 살균하여 만들어지는 유제품입니다. 상아색으로 벨벳 같은 혀 촉감, 감미로운 맛으로 우유보다 짙습니다. 맛을 높이고 녹을 때 식품의 중요한 성분으로 사용됩니다. 칼슘, 인, 비타민 B2의 탁월한 공급원으로 적혈구(RBC)의 개발을 촉진하고 면역 체계를 높이고 전신 건강을 유지합니다. 기타에 뼈와 치아를 튼튼하게 해 뇌의 작용을 높이고 에너지를 공급합니다. 그 결과 생크림은 카페, 호텔, 레스토랑, 베이커리 등 가정용 및 업무용으로 널리 사용됩니다.
생크림 시장 동향 :
식품 및 음료(F&B) 업계의 상당한 성장은 시장에 긍정적인 영향을 미치는 중요한 요소 중 하나입니다. 이것은 아이스크림, 쉐이크, 소스, 파스타, 커스터드, 샌드위치 등의 요리에 생크림이 널리 이용되고 있기 때문입니다. 게다가 세계 인구 증가는 유제품과 구운 식품 수요를 견인하고 있으며, 이는 시장의 긍정적인 전망을 창출하고 있습니다. 이와는 별도로 빠른 속도의 라이프 스타일과 개인의 식생활 패턴의 변화는 패스트 푸드와 생크림을 사용한 조리된(RTE) 제품 수요를 자극합니다. 게다가, 특히 밀레니얼 세대들 사이에서 알코올 음료의 소비가 증가하고 있는 것도 시장 성장에 기여하고 있습니다. 이 외에도 식품 블로그의 새로운 동향과 퍼스널케어 제품을 처방하는 화장품 업계에서 생크림의 사용 증가도 제조업체에게 유리한 성장 기회를 제공합니다. 또한 개인 간의 건강 의식이 높아지면 저지방과 채식주의 생크림을 도입하는 시장 기업을 뒷받침하고 있습니다. 이 밖에 슈퍼마켓 및 하이퍼마켓, 편의점, 백화점 등 조직화된 유통 채널의 확대가 시장을 견인하고 있습니다. 무료 택배, 할인, 온라인 결제를 제공하는 전자상거래의 보급도 시장 성장을 뒷받침하고 있습니다. 또한, 소비자 기반 및 시장 도달범위를 확대하기 위한 프로모션 활동에 대한 주요 시장 기업의 투자 증가가 시장 성장을 가속하고 있습니다.
이 보고서에서 다루는 주요 질문
2024년 세계의 생크림 시장 규모는?
예측 기간 중(2025-2033년) 세계의 생크림 시장 전망은?
COVID-19의 세계의 생크림 시장에 미치는 영향은?
세계의 생크림 시장 성장 촉진요인은?
세계의 생크림 시장 주요 동향은?
세계의 생크림 시장 주요 지역은?
생크림 시장의 주요 기업은?
목차
제1장 서문
제2장 분석 범위·수법
분석 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
상향식 접근
하향식 접근
분석 방법
제3장 주요 요약
제4장 서론
개요
주요 업계 동향
제5장 세계의 생크림 산업
시장 개요
시장 실적
수량 기준의 동향
금액 기준의 동향
COVID-19의 영향
가격 분석
주요 가격 지표
가격구조
가격 동향
시장 구분 : 지역별
시장 예측
SWOT 분석
밸류체인 분석
원재료 조달
제조
마케팅
유통
수출
최종 용도
Porter's Five Forces 분석
주요 성공 요인과 위험 요인
제6장 주요 지역의 실적
유럽
북미
아시아태평양
남미
중동 및 아프리카
제7장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
제8장 생크림의 제조 공정
제품 개요
상세한 프로세스 흐름
제조 공정에 관련된 다양한 유형의 부서
물질 수지와 원재료 요건
제9장 프로젝트의 상세·필요조건·비용
부지의 요건 및 비용
건설 공사의 요건 및 비용
플랜트와 기계류
기계류(도설)
원재료의 요건 및 비용
원재료와 최종 제품(그림)
포장의 요건 및 비용
운송의 요건 및 비용
유틸리티의 요건 및 비용
노동력의 요건 및 비용
기타 자본 투자
제10장 대출과 자금 지원
제11장 프로젝트의 경제성
프로젝트의 자본 비용
기술/경제지표
제품 가격·이익률 : 공급 체인의 각 단계별
과세액·감가상각액
수입액 예측
지출액의 예측
재무 분석
이익 분석
제12장 주요 기업 프로파일
Lactalis International
Nestle SA
Fonterra Co-operative Group Limited
Danone SA
Dairy Farmers of America, Inc.
Sodiaal SA
KTH
영문 목차
영문목차
The global fresh cream market size reached 9.6 Million Metric Tons in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 12.9 Million Metric Tons by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.23% during 2025-2033.
Fresh cream is a dairy product prepared by boiling and sterilizing milk at a high temperature. It is ivory in color, velvety in texture, luscious in taste, and richer than milk. It is used as a key ingredient in food products to enhance flavor and provide a thicker consistency. It is an excellent source of calcium, phosphorus and vitamin B2 that promotes the development of red blood cells (RBC), boosts the immune system, and maintains overall health. Besides this, it helps strengthen bones and teeth, improves brain functioning, and provides energy. As a result, fresh cream is extensively used in domestic and commercial applications across cafes, hotels, restaurants, and bakeries.
Fresh Cream Market Trends:
A significant rise in the food and beverage (F&B) industry represents one of the key factors positively influencing the market. It can also be attributed to the extensive applications of fresh cream in preparing ice cream, shakes, sauces, pasta, custards, and sandwiches. In addition, the growing global population is driving the demand for dairy and baked food products, which, in turn, is creating a positive outlook for the market. Apart from this, fast-paced lifestyles and changing dietary patterns of individuals are catalyzing the demand for fast food and ready-to-eat (RTE) products prepared with fresh cream. Additionally, the increasing consumption of alcoholic beverages, especially among the millennial population, is contributing to market growth. Along with this, the emerging trend of food vlogging and the rising use of fresh cream in the cosmetic industry to formulate personal care products are offering lucrative growth opportunities to manufacturers. Furthermore, the rising health awareness among individuals is propelling market players to introduce low-fat and vegan fresh creams. Besides this, the expansion of organized distribution channels, including supermarkets, hypermarkets, convenience stores, and departmental stores, is driving the market. The proliferation of the e-commerce industry that offers free doorstep delivery, exciting deals and discounts, and online payment methods is also augmenting the market growth. Moreover, increasing investments by the key market players in promotional activities to expand their consumer base and market reach are propelling the market growth.
Key Market Segmentation:
Regional Insights:
Europe
North America
Asia-Pacific
South America
Middle East and Africa
On a regional level, the report has analyzed the fresh cream market in the following regions - Asia, Europe, North America, South America, and Middle East & Africa. According to the report, Europe is currently the biggest producer of fresh cream. For each of the regions, this report provides both historical (2019-2024) and future (2025-2033) trends in the fresh cream market.
Competative Landscape:
The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.
The report also provides a detailed technical insight on setting up and operating a fresh cream manufacturing plant. This includes the manufacturing process, machinery requirements, land requirements, labor requirements, packaging requirements, transportation requirements, power requirements, incomes, expenditures, profit margins, NPV, IRR, etc. In order to provide a clearer picture, the report has also presented this information in the form of a dynamic excel model where users can analyze the complete information and change various inputs according to their requirements.
The study, which has been done by one of the world's leading research and advisory firms, covers all the requisite aspects of the fresh cream industry. This ranges from a macro overview of the market to micro details of the industry performance, manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who are planning to foray into the fresh cream industry.
Key Questions Answered in This Report
1.What was the global fresh cream market size in 2024?
2.What will be the global fresh cream market outlook during the forecast period 2025-2033?
3.What is the impact of COVID-19 on the global fresh cream market?
4.What are the global fresh cream market drivers?
5.What are the major trends in the global fresh cream market?
6.What are the major regions in the global fresh cream market?
7.Who are the leading fresh cream market players?
Table of Contents
1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Fresh Cream Industry
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.2.1 Volume Trends
5.2.2 Value Trends
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Price Analysis
5.4.1 Key Price Indicators
5.4.2 Price Structure
5.4.3 Price Trends
5.5 Market Breakup by Region
5.6 Market Forecast
5.7 SWOT Analysis
5.7.1 Overview
5.7.2 Strengths
5.7.3 Weaknesses
5.7.4 Opportunities
5.7.5 Threats
5.8 Value Chain Analysis
5.8.1 Raw Material Procurement
5.8.2 Manufacturing
5.8.3 Marketing
5.8.4 Distribution
5.8.5 Exports
5.8.6 End-Use
5.9 Porter's Five Forces Analysis
5.9.1 Overview
5.9.2 Bargaining Power of Buyers
5.9.3 Bargaining Power of Suppliers
5.9.4 Degree of Competition
5.9.5 Threat of New Entrants
5.9.6 Threat of Substitutes
5.10 Key Success Factors and Risk Factors
6 Performance of Key Regions
6.1 Europe
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 North America
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
6.3 Asia-Pacific
6.3.1 Market Trends
6.3.2 Market Forecast
6.4 South America
6.4.1 Market Trends
6.4.2 Market Forecast
6.5 Middle East and Africa
6.5.1 Market Trends
6.5.2 Market Forecast
7 Competitive Landscape
7.1 Market Structure
7.2 Key Players
8 Fresh Cream Manufacturing Process
8.1 Product Overview
8.2 Detailed Process Flow
8.3 Various Types of Unit Operations Involved
8.4 Mass Balance and Raw Material Requirements
9 Project Details, Requirements and Costs Involved
9.1 Land Requirements and Expenditures
9.2 Construction Requirements and Expenditures
9.3 Plant Machinery
9.4 Machinery Pictures
9.5 Raw Material Requirements and Expenditures
9.6 Raw Material and Final Product Pictures
9.7 Packaging Requirements and Expenditures
9.8 Transportation Requirements and Expenditures
9.9 Utility Requirements and Expenditures
9.10 Manpower Requirements and Expenditures
9.11 Other Capital Investments
10 Loans and Financial Assistance
11 Project Economics
11.1 Capital Cost of the Project
11.2 Techno-Economic Parameters
11.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
11.4 Taxation and Depreciation
11.5 Income Projections
11.6 Expenditure Projections
11.7 Financial Analysis
11.8 Profit Analysis
12 Key Player Profiles
12.1 Lactalis International
12.2 Nestle S.A.
12.3 Fonterra Co-operative Group Limited
12.4 Danone S.A.
12.5 Dairy Farmers of America, Inc.
12.6 Sodiaal S.A.
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