Malt Ingredients Market Report by Type, Source, Grade, Application, and Region 2025-2033
상품코드:1792413
리서치사:IMARC
발행일:2025년 08월
페이지 정보:영문 147 Pages
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한글목차
세계의 맥아 원료 시장 규모는 2024년 266억 달러에 달했습니다. IMARC Group은 시장이 2033년까지 397억 달러에 이르고, 2025부터 2033년까지 4.31% 연평균 복합 성장률(CAGR)로 성장할 것으로 예측했습니다.
맥아 원료는 다양한 식품과 음식의 식감을 안정시키고 맛과 색조를 향상시키는 데 사용되는 식품 첨가물입니다. 몰트는 발아시킨 곡물을 맥아로 알려진 공정을 거쳐 건조시킨 것입니다. 보리와 밀과 같은 곡물의 나머지를 부분적으로 발아시킨 후 따뜻한 공기로 건조시킵니다. 맥아 원료는 맥주, 위스키, 몰트 쉐이크, 몰트 식초와 같은 알코올 음료 및 비 알코올 음료의 제조에 널리 사용됩니다. 이들 원료는 단백질, 비타민 B군, 아연, 철, 칼슘 등의 필수 매크로 및 미량 영양소를 풍부하게 함유하고 있으며, 저지방이기 때문에 식품 첨가물로 선호됩니다.
세계 맥주 및 기타 알코올 음료의 소비가 증가하고 있는 것이 시장 성장을 가속하는 주요 요인입니다. 파티와 관련 모임의 동향이 높아짐에 따라 사교적인 음주자의 수가 증가하고 있으며, 이것이 성장을 가속하는 요인이 되고 있습니다. 게다가, 이러한 원료는 식품 및 식품 업계 수요가 높고 보리와 같은 원료는 배합 밀가루, 비스킷, 케이크와 같은 베이커리 제품의 제조에 널리 사용됩니다. 또한 이러한 원료는 우유의 풍미 등 다양한 목적으로 유제품 산업에서도 폭넓게 이용되고 있습니다. 기타 시장 성장 요인으로는 어두운 몰트 도입과 같은 제품 혁신, 소비자 가처분 소득 증가 등이 있습니다.
IMARC Group의 최신 보고서는 세계의 맥아 원료 시장에 대한 모든 중요한 측면을 다루는 깊은 통찰력을 제공합니다. 그 범위는 시장의 거시적 개요부터 업계 실적의 미세한 상세, 최근의 동향, 주요 시장 성장 촉진요인 및 과제, SWOT 분석, Porter's Five Forces 분석, 밸류체인 분석 등 다양합니다. 이 보고서는 기업이, 투자자, 연구자, 컨설턴트, 비즈니스 전략가 및 어떤 형태로 맥아 원료 시장에 진입하거나 진입을 계획하는 모든 사람들에게 필독서입니다.
이 보고서에서 다루는 주요 질문
맥아 원료 세계 시장은 지금까지 어떤 성과를 거두었으며 앞으로 어떤 성과를 거둘 것인가?
세계 맥아 원료 산업의 주요 지역 시장은?
세계의 맥아 원료 업계에서 COVID-19의 영향은?
유형별 시장 분석은?
공급원별 시장 분석은?
등급별 시장 분석은?
용도별 시장 분석은?
세계의 맥아 원료 산업의 밸류 체인에 있어서의 다양한 단계란?
세계의 맥아 원료 산업에서 주요 촉진요인과 과제는?
세계의 맥아 원료 산업의 구조와 주요 기업은?
세계의 맥아 원료 업계에서의 경쟁 정도는?
맥아 원료 업계의 이익률은?
목차
제1장 서문
제2장 조사 범위와 조사 방법
조사의 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
상향식 접근
하향식 접근
조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 소개
개요
주요 업계 동향
제5장 세계의 맥아 원료 시장
시장 개요
시장 실적
COVID-19의 영향
시장 분석 : 유형별
시장 분석 : 공급원별
시장 분석 : 등급별
시장 분석 : 용도별
시장 분석 : 지역별
시장 예측
제6장 시장 분석 : 유형별
건조 맥아
액체 맥아
맥아 가루
기타
제7장 시장 분석 : 공급원별
보리
밀
호밀
기타
제8장 시장 분석 : 등급별
표준 맥아
스페셜 맥아
제9장 시장 분석 : 용도별
알코올 음료
무알코올 음료
식품
의약품
기타
제10장 시장 분석 : 지역별
유럽
아시아태평양
북미
중동 및 아프리카
라틴아메리카
제11장 SWOT 분석
개요
강점
약점
기회
위협
제12장 밸류체인 분석
제13장 Porter's Five Forces 분석
개요
구매자의 협상력
공급기업의 협상력
경쟁도
신규 참가업체의 위협
대체품의 위협
제14장 가격 분석
주요 가격 지표
가격구조
마진 분석
제15장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
주요 기업 프로파일
GrainCorp Limited
Axereal Group
Malteurop Groupe
Soufflet Group
Crisp Malting Group Limited
IREKS GmbH
Muntons plc
Simpsons Malt Ltd.
SHW
영문 목차
영문목차
The global malt ingredients market size reached USD 26.6 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 39.7 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.31% during 2025-2033.
Malt ingredients are food additives that are used to enhance the flavor and color along with stabilizing the texture of various food and beverage products. Malt refers to germinated cereal grain which is dried through a process known as malting. Leftover cereal grains such as barley and wheat are partially germinated, after which they are dried with warm air. Malt ingredients are widely used to prepare both alcoholic and non-alcoholic drinks such as beer, whiskey, malted shakes and malt vinegar. These ingredients are rich in essential macro and micronutrients such as proteins, vitamins B complex, zinc, iron, calcium and have low-fat content, thus making them a preferred choice as a food and beverage additive.
Increasing consumption of beer and other alcoholic drinks across the globe is the key factor driving the growth of the market. With the rising trend of parties and related gatherings, there has been an increase in the number of social drinkers, which acts as a growth-inducing factor. Furthermore, these ingredients are in high demand from the food and beverage industry, wherein ingredients such as barley are extensively used in the production of blended flour and bakery products, including biscuits and cakes. Along with this, these ingredients also find extensive utilization in the dairy industry for various purposes such as flavoring of the milk. Other factors contributing to the market growth include product innovations such as the introduction of dark malt and rising disposable income of the consumers.
IMARC Group's latest report provides a deep insight into the global malt ingredients market covering all its essential aspects. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter's five forces analysis, value chain analysis, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the malt ingredients market in any manner.
Key Market Segmentation:
Breakup by Type:
Dry Malt
Liquid Malt
Malt Flour
Others
Breakup by Source:
Barley
Wheat
Rye
Others
Breakup by Grade:
Standard Malt
Specialty Malt
Breakup by Application:
Alcoholic Beverages
Non-Alcoholic Beverages
Food Products
Pharmaceuticals
Others
Breakup by Region:
Europe
Asia Pacific
North America
Middle East and Africa
Latin America
Competitive Landscape:
The report has also analysed the competitive landscape of the market with some of the key players being GrainCorp Limited, Axereal Group, Malteurop Groupe, Soufflet Group, Crisp Malting Group Limited, IREKS GmbH, Muntons plc and Simpsons Malt Ltd.
Key Questions Answered in This Report:
How has the global malt ingredients market performed so far and how will it perform in the coming years?
What are the key regional markets in the global malt ingredients industry?
What has been the impact of COVID-19 on the global malt ingredients industry?
What is the breakup of the market based on the type?
What is the breakup of the market based on the source?
What is the breakup of the market based on the grade?
What is the breakup of the market based on the application?
What are the various stages in the value chain of the global malt ingredients industry?
What are the key driving factors and challenges in the global malt ingredients industry?
What is the structure of the global malt ingredients industry and who are the key players?
What is the degree of competition in the global malt ingredients industry?
What are the profit margins in the malt ingredients industry?