화이트 초콜릿 시장 보고서 : 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)
White Chocolate Market Report by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Non-Grocery Retailers, and Others), and Region 2025-2033
상품코드 : 1754213
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 06월
페이지 정보 : 영문 144 Pages
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한글목차

세계의 화이트 초콜릿 시장 규모는 2024년에 195억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 228억 달러에 달하며, 2025-2033년에 1.83%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측하고 있습니다.

화이트 초콜릿은 코코아 버터, 설탕, 유제품, 바닐라, 레시틴을 혼합한 것으로, 서로 다른 성분의 결합을 돕는 지방 유화제입니다. 코코아 버터 섭취는 기분 고양, 면역력 강화, 소화 개선, 스트레스 완화, 고혈압 및 심부전 위험 감소 등 다양한 건강상의 이점이 있습니다. 현재 흰색, 연노랑, 아이보리 등 다양한 색상이 있으며, 쿠키, 팝콘, 컵케이크, 밀크쉐이크, 커피, 스무디 등 다양한 간식 및 음료에 널리 사용되고 있습니다.

화이트 초콜릿 시장 동향

급속한 도시화와 소비자의 기호 및 식습관 변화로 인한 제과류 소비 증가는 시장 성장을 가속하는 주요 요인 중 하나입니다. 또한 저혈당증을 앓고 있는 사람들의 저혈당을 개선하는 등 화이트 초콜릿의 건강 효과에 대한 인식이 높아짐에 따라 시장을 더욱 견인하고 있습니다. 이 외에도 화이트 초콜릿은 코코아 버터의 높은 존재감으로 인해 로션, 립밤, 제모 왁스, 네일 에나멜, 노화 방지 및 흉터 감소 외용 치료 등 다양한 화장품 및 퍼스널케어 제품의 배합에 널리 사용되고 있습니다. 이는 피부가 수분을 가두고 가혹한 외부 요소를 차단하는 얇은 보호막을 형성하는 데 도움을 줍니다. 이 외에도 주요 제조업체들은 과일 분말을 사용하여 무설탕 초콜릿을 생산하고 있습니다. 또한 귀리, 콩, 코코넛 등 식물성 우유를 사용한 비건 버전도 등장하고 있습니다. 이는 비거니즘의 부상과 함께 향후 수년간 시장 성장을 가속할 것으로 예측됩니다.

이 보고서에서 다룬 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 개요

제4장 서론

제5장 세계의 초콜릿 산업

제6장 세계의 화이트 초콜릿 산업

제7장 주요 지역의 실적

제8장 퍼포먼스 : 유통 채널별

제9장 경쟁 구도

제10장 화이트 초콜릿 제조 프로세스

제11장 프로젝트 상세·필요조건·비용

제12장 화이트 초콜릿 제조 공장 : 융자와 자금 원조

제13장 화이트 초콜릿 제조 공장 : 프로젝트 경제

제14장 주요 기업의 개요

KSA
영문 목차

영문목차

The global white chocolate market size reached USD 19.5 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 22.8 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 1.83% during 2025-2033.

White chocolate is a blend of cocoa butter, sugar, milk products, vanilla, and lecithin, which is a fatty emulsifier assisting in combining different ingredients. Its consumption can be associated with various health benefits, such as elevating mood, boosting immunity, improving digestion, relieving stress, and lowering the risk of hypertension and heart failure. Presently, it is available in different colors, including white, pale yellow, or ivory, and is widely used in numerous snacks and beverages, such as cookies, popcorns, cupcakes, milkshakes, coffee, and smoothies.

White Chocolate Market Trends:

The increasing consumption of confectionery items on account of rapid urbanization and changing consumer preferences, tastes, and eating habits represent one of the key factors impelling market growth. Moreover, the rising awareness about the health benefits of white chocolate, such as improving low blood sugar levels for people suffering from hypoglycemia, is driving the market further. Apart from this, due to the high presence of cocoa butter, white chocolate is extensively utilized in formulating various cosmetic and personal care products, such as lotions, lip balms, hair removal wax, nail enamel, and anti-aging and scar-reducing topical treatments. It assists the skin in forming a thin protective barrier that locks in moisture and blocks out harsh outside elements. Besides this, key manufacturers are using fruit powders to produce sugar-free chocolates. They are also introducing vegan variants made using plant-based milk alternatives like oat, soy, or coconut. This, in confluence with the emerging adoption of veganism, is anticipated to impel the growth of the market in the coming years.

Key Market Segmentation:

Breakup by Distribution Channel:

Supermarkets and hypermarkets account for a majority of the share due to the easy availability of a wide variety of white chocolates as compared to other distribution channels.

Breakup by Key Regions:

Western Europe holds the largest market share on account of the high consumption of confectionery items across the region.

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.

This report provides a deep insight into the global white chocolate industry covering all its essential aspects. This ranges from a macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter's five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a white chocolate manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, consultants, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the white chocolate industry in any manner.

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Chocolate Industry

6 Global White Chocolate Industry

7 Performance of Key Regions

8 Performance by Distribution Channel

9 Competitive Landscape

10 White Chocolate Manufacturing Process

11 Project Details, Requirements and Costs Involved

12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance

13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics

14 Key Player Profiles

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