폴리덱스트로스 시장 보고서 : 형태, 용도, 지역별(2025-2033년)
Polydextrose Market Report by Form (Powder, Liquid), Application (Bakery and Confectionery, Beverages, Yogurts and Dairy Products, and Others), and Region 2025-2033
상품코드 : 1702198
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 04월
페이지 정보 : 영문 141 Pages
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한글목차

폴리덱스트로스 세계 시장 규모는 2024년에 3억 1,580만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 4억 6,930만 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025년부터 2033년까지 4.27%의 연평균 성장률(CAGR)을 기록할 것으로 예측하고 있습니다.

폴리덱스트로스는 난소화성 탄수화물로 수용성 식이섬유이며, 다양한 식품의 섬유질 함량을 높이기 위해 텍스처라이저 및 저칼로리 증량제로 사용되며, D-포도당, 소르비톨, 구연산, 인산으로 구성되어 있습니다. 폴리덱스트로스는 아이스크림과 같은 식품에서 전분, 설탕, 지방의 대체물로 일반적으로 이용되고 있습니다. 폴리덱스트로스는 혈당과 콜레스테롤 수치를 낮추고, 장내 배변 횟수와 미네랄 흡수를 증가시키는 등 많은 건강상의 이점을 가지고 있어 전 세계적으로 수요가 증가하고 있습니다.

폴리덱스트로스 시장 동향:

당뇨병, 비만과 같은 만성질환의 유병률 증가는 식이섬유가 풍부하고 칼로리가 낮은 기능성 식품의 수요에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이는 전 세계적으로 폴리덱스트로스 시장의 성장을 강화하고 있습니다. 이 외에도 건강보조식품 및 영양 식품에 대한 수요 증가와 함께 개인의 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 시장 전망을 밝게 하고 있습니다. 또한, 폴리덱스트로스는 베이커리 및 제과류, 음료, 소스, 디저트 믹스, 젤라틴, 샐러드 드레싱, 사탕, 아침 시리얼 등에 광범위하게 적용되고 있습니다. 또한 요구르트 등의 안정제, 보습제, 증점제로도 사용됩니다. 또한, 폴리덱스트로스는 저탄수화물, 풍부한 식이섬유 함량, 낮은 혈당 지수로 인해 상업용 음료 및 의료용 식품에 널리 채택되어 판매를 더욱 촉진하고 있습니다.

본 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 소개

제5장 세계의 폴리덱스트로스 시장

제6장 시장 내역 : 형태별

제7장 시장 내역 : 용도별

제8장 시장 내역 : 지역별

제9장 SWOT 분석

제10장 밸류체인 분석

제11장 Porter's Five Forces 분석

제12장 가격 분석

제13장 경쟁 구도

ksm
영문 목차

영문목차

The global polydextrose market size reached USD 315.8 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 469.3 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.27% during 2025-2033.

Polydextrose is a non-digestible carbohydrate and soluble fiber that is used as a texturizer and low-calorie bulking agent to increase the fiber content of different food products. It is obtained by melting and condensing glucose polymers with sorbitol end groups and comprises D-glucose, sorbitol, citric acid, and phosphoric acid. It is commonly utilized as an alternative to starch, sugar, and fat in food items like ice cream. As polydextrose offers numerous health benefits, such as lowering blood glucose and cholesterol levels and increasing the frequency of bowel movements and mineral absorption in the intestinal tract, its demand is growing around the world.

Polydextrose Market Trends:

The rising prevalence of chronic diseases, such as diabetes and obesity, is positively influencing the demand for functional food products on account of their high fiber and low-calorie content. This, in turn, is strengthening the growth of the polydextrose market across the globe. Besides this, the rising health consciousness among individuals, along with the escalating demand for nutritional and dietary supplements, is also creating a positive outlook for the market. Furthermore, polydextrose finds extensive application in bakery and confectionery products, beverages, sauces, dessert mixes, gelatin, salad dressings, candies, and breakfast cereals. It is also employed as a stabilizer, humectant, and thickener in yogurts and other products. Moreover, the widespread adoption of polydextrose in commercial beverages and medical foods due to its low-carb, rich fiber content and low glycemic index are driving the sales further.

Key Market Segmentation:

Breakup by Form:

Breakup by Application:

Breakup by Region:

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Akhil Healthcare Pvt Ltd, Baolingbao Biology Co. Ltd., Cargill Incorporated, Danisco A/S (International Flavors & Fragrances Inc., DuPont de Nemours Inc.), Devson Impex Private Limited, Foodchem International Corporation, Henan Tailijie Biotech Co. Ltd, Rajvi Enterprise Private Limited, Samyang Corporation, Shandong Bailong Chuangyuan Bio-Tech Co. Ltd., Tate & Lyle PLC and Van Wankum Ingredients.

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Polydextrose Market

6 Market Breakup by Form

7 Market Breakup by Application

8 Market Breakup by Region

9 SWOT Analysis

10 Value Chain Analysis

11 Porters Five Forces Analysis

12 Price Analysis

13 Competitive Landscape

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