Polydextrose Market Report by Form (Powder, Liquid), Application (Bakery and Confectionery, Beverages, Yogurts and Dairy Products, and Others), and Region 2025-2033
상품코드:1702198
리서치사:IMARC
발행일:2025년 04월
페이지 정보:영문 141 Pages
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한글목차
폴리덱스트로스 세계 시장 규모는 2024년에 3억 1,580만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 4억 6,930만 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025년부터 2033년까지 4.27%의 연평균 성장률(CAGR)을 기록할 것으로 예측하고 있습니다.
폴리덱스트로스는 난소화성 탄수화물로 수용성 식이섬유이며, 다양한 식품의 섬유질 함량을 높이기 위해 텍스처라이저 및 저칼로리 증량제로 사용되며, D-포도당, 소르비톨, 구연산, 인산으로 구성되어 있습니다. 폴리덱스트로스는 아이스크림과 같은 식품에서 전분, 설탕, 지방의 대체물로 일반적으로 이용되고 있습니다. 폴리덱스트로스는 혈당과 콜레스테롤 수치를 낮추고, 장내 배변 횟수와 미네랄 흡수를 증가시키는 등 많은 건강상의 이점을 가지고 있어 전 세계적으로 수요가 증가하고 있습니다.
폴리덱스트로스 시장 동향:
당뇨병, 비만과 같은 만성질환의 유병률 증가는 식이섬유가 풍부하고 칼로리가 낮은 기능성 식품의 수요에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이는 전 세계적으로 폴리덱스트로스 시장의 성장을 강화하고 있습니다. 이 외에도 건강보조식품 및 영양 식품에 대한 수요 증가와 함께 개인의 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 시장 전망을 밝게 하고 있습니다. 또한, 폴리덱스트로스는 베이커리 및 제과류, 음료, 소스, 디저트 믹스, 젤라틴, 샐러드 드레싱, 사탕, 아침 시리얼 등에 광범위하게 적용되고 있습니다. 또한 요구르트 등의 안정제, 보습제, 증점제로도 사용됩니다. 또한, 폴리덱스트로스는 저탄수화물, 풍부한 식이섬유 함량, 낮은 혈당 지수로 인해 상업용 음료 및 의료용 식품에 널리 채택되어 판매를 더욱 촉진하고 있습니다.
본 보고서에서 다루는 주요 질문
2024년 세계 폴리덱스트로스 시장 규모는?
2025-2033년 세계 폴리덱스트로스 시장의 예상 성장률은?
세계 폴리덱스트로스 시장을 이끄는 주요 요인은 무엇인가?
COVID-19가 세계 폴리덱스트로스 시장에 미치는 영향은?
세계 시장에서 폴리덱스트로스 시장의 형태별 분류는 어떻게 되는가?
세계 폴리덱스트로스 시장 용도별 분류는?
세계 폴리덱스트로스 시장의 주요 지역은?
세계 폴리덱스트로스 시장의 주요 플레이어/기업은?
목차
제1장 서문
제2장 조사 범위와 조사 방법
조사 목적
이해관계자
데이터 소스
1차 정보
2차 정보
시장 추정
상향식 접근
하향식 접근
조사 방법
제3장 주요 요약
제4장 소개
개요
주요 업계 동향
제5장 세계의 폴리덱스트로스 시장
시장 개요
시장 실적
COVID-19의 영향
시장 예측
제6장 시장 내역 : 형태별
분말
액체
제7장 시장 내역 : 용도별
빵·제과
음료
요구르트와 유제품
기타
제8장 시장 내역 : 지역별
북미
미국
캐나다
아시아태평양
중국
일본
인도
한국
호주
인도네시아
기타
유럽
독일
프랑스
영국
이탈리아
스페인
러시아
기타
라틴아메리카
브라질
멕시코
기타
중동 및 아프리카
시장 내역 : 국가별
제9장 SWOT 분석
개요
강점
약점
기회
위협
제10장 밸류체인 분석
제11장 Porter's Five Forces 분석
개요
구매자의 교섭력
공급 기업의 교섭력
경쟁 정도
신규 참여업체의 위협
대체품의 위협
제12장 가격 분석
제13장 경쟁 구도
시장 구조
주요 기업
주요 기업 개요
Akhil Healthcare Pvt Ltd
Baolingbao Biology Co. Ltd.
Cargill Incorporated
Devson Impex Private Limited
Foodchem International Corporation
Henan Tailijie Biotech Co. Ltd
Danisco A/S(International Flavors & Fragrances Inc., DuPont de Nemours Inc.)
Rajvi Enterprise Private Limited
Samyang Corporation
Shandong Bailong Chuangyuan Bio-Tech Co. Ltd.
Tate & Lyle PLC
Van Wankum Ingredients
ksm
영문 목차
영문목차
The global polydextrose market size reached USD 315.8 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 469.3 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.27% during 2025-2033.
Polydextrose is a non-digestible carbohydrate and soluble fiber that is used as a texturizer and low-calorie bulking agent to increase the fiber content of different food products. It is obtained by melting and condensing glucose polymers with sorbitol end groups and comprises D-glucose, sorbitol, citric acid, and phosphoric acid. It is commonly utilized as an alternative to starch, sugar, and fat in food items like ice cream. As polydextrose offers numerous health benefits, such as lowering blood glucose and cholesterol levels and increasing the frequency of bowel movements and mineral absorption in the intestinal tract, its demand is growing around the world.
Polydextrose Market Trends:
The rising prevalence of chronic diseases, such as diabetes and obesity, is positively influencing the demand for functional food products on account of their high fiber and low-calorie content. This, in turn, is strengthening the growth of the polydextrose market across the globe. Besides this, the rising health consciousness among individuals, along with the escalating demand for nutritional and dietary supplements, is also creating a positive outlook for the market. Furthermore, polydextrose finds extensive application in bakery and confectionery products, beverages, sauces, dessert mixes, gelatin, salad dressings, candies, and breakfast cereals. It is also employed as a stabilizer, humectant, and thickener in yogurts and other products. Moreover, the widespread adoption of polydextrose in commercial beverages and medical foods due to its low-carb, rich fiber content and low glycemic index are driving the sales further.
Key Market Segmentation:
Breakup by Form:
Powder
Liquid
Breakup by Application:
Bakery and Confectionery
Beverages
Yogurts and Dairy Products
Others
Breakup by Region:
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Akhil Healthcare Pvt Ltd, Baolingbao Biology Co. Ltd., Cargill Incorporated, Danisco A/S (International Flavors & Fragrances Inc., DuPont de Nemours Inc.), Devson Impex Private Limited, Foodchem International Corporation, Henan Tailijie Biotech Co. Ltd, Rajvi Enterprise Private Limited, Samyang Corporation, Shandong Bailong Chuangyuan Bio-Tech Co. Ltd., Tate & Lyle PLC and Van Wankum Ingredients.
Key Questions Answered in This Report
1.What was the size of the global polydextrose market in 2024?
2.What is the expected growth rate of the global polydextrose market during 2025-2033?
3.What are the key factors driving the global polydextrose market?
4.What has been the impact of COVID-19 on the global polydextrose market?
5.What is the breakup of the global polydextrose market based on the form?
6.What is the breakup of the global polydextrose market based on the application?
7.What are the key regions in the global polydextrose market?
8.Who are the key players/companies in the global polydextrose market?
Table of Contents
1 Preface
2 Scope and Methodology
2.1 Objectives of the Study
2.2 Stakeholders
2.3 Data Sources
2.3.1 Primary Sources
2.3.2 Secondary Sources
2.4 Market Estimation
2.4.1 Bottom-Up Approach
2.4.2 Top-Down Approach
2.5 Forecasting Methodology
3 Executive Summary
4 Introduction
4.1 Overview
4.2 Key Industry Trends
5 Global Polydextrose Market
5.1 Market Overview
5.2 Market Performance
5.3 Impact of COVID-19
5.4 Market Forecast
6 Market Breakup by Form
6.1 Powder
6.1.1 Market Trends
6.1.2 Market Forecast
6.2 Liquid
6.2.1 Market Trends
6.2.2 Market Forecast
7 Market Breakup by Application
7.1 Bakery and Confectionery
7.1.1 Market Trends
7.1.2 Market Forecast
7.2 Beverages
7.2.1 Market Trends
7.2.2 Market Forecast
7.3 Yogurts and Dairy Products
7.3.1 Market Trends
7.3.2 Market Forecast
7.4 Others
7.4.1 Market Trends
7.4.2 Market Forecast
8 Market Breakup by Region
8.1 North America
8.1.1 United States
8.1.1.1 Market Trends
8.1.1.2 Market Forecast
8.1.2 Canada
8.1.2.1 Market Trends
8.1.2.2 Market Forecast
8.2 Asia-Pacific
8.2.1 China
8.2.1.1 Market Trends
8.2.1.2 Market Forecast
8.2.2 Japan
8.2.2.1 Market Trends
8.2.2.2 Market Forecast
8.2.3 India
8.2.3.1 Market Trends
8.2.3.2 Market Forecast
8.2.4 South Korea
8.2.4.1 Market Trends
8.2.4.2 Market Forecast
8.2.5 Australia
8.2.5.1 Market Trends
8.2.5.2 Market Forecast
8.2.6 Indonesia
8.2.6.1 Market Trends
8.2.6.2 Market Forecast
8.2.7 Others
8.2.7.1 Market Trends
8.2.7.2 Market Forecast
8.3 Europe
8.3.1 Germany
8.3.1.1 Market Trends
8.3.1.2 Market Forecast
8.3.2 France
8.3.2.1 Market Trends
8.3.2.2 Market Forecast
8.3.3 United Kingdom
8.3.3.1 Market Trends
8.3.3.2 Market Forecast
8.3.4 Italy
8.3.4.1 Market Trends
8.3.4.2 Market Forecast
8.3.5 Spain
8.3.5.1 Market Trends
8.3.5.2 Market Forecast
8.3.6 Russia
8.3.6.1 Market Trends
8.3.6.2 Market Forecast
8.3.7 Others
8.3.7.1 Market Trends
8.3.7.2 Market Forecast
8.4 Latin America
8.4.1 Brazil
8.4.1.1 Market Trends
8.4.1.2 Market Forecast
8.4.2 Mexico
8.4.2.1 Market Trends
8.4.2.2 Market Forecast
8.4.3 Others
8.4.3.1 Market Trends
8.4.3.2 Market Forecast
8.5 Middle East and Africa
8.5.1 Market Trends
8.5.2 Market Breakup by Country
8.5.3 Market Forecast
9 SWOT Analysis
9.1 Overview
9.2 Strengths
9.3 Weaknesses
9.4 Opportunities
9.5 Threats
10 Value Chain Analysis
11 Porters Five Forces Analysis
11.1 Overview
11.2 Bargaining Power of Buyers
11.3 Bargaining Power of Suppliers
11.4 Degree of Competition
11.5 Threat of New Entrants
11.6 Threat of Substitutes
12 Price Analysis
13 Competitive Landscape
13.1 Market Structure
13.2 Key Players
13.3 Profiles of Key Players
13.3.1 Akhil Healthcare Pvt Ltd
13.3.1.1 Company Overview
13.3.1.2 Product Portfolio
13.3.2 Baolingbao Biology Co. Ltd.
13.3.2.1 Company Overview
13.3.2.2 Product Portfolio
13.3.2.3 Financials
13.3.3 Cargill Incorporated
13.3.3.1 Company Overview
13.3.3.2 Product Portfolio
13.3.3.3 SWOT Analysis
13.3.4 Devson Impex Private Limited
13.3.4.1 Company Overview
13.3.4.2 Product Portfolio
13.3.5 Foodchem International Corporation
13.3.5.1 Company Overview
13.3.5.2 Product Portfolio
13.3.6 Henan Tailijie Biotech Co. Ltd
13.3.6.1 Company Overview
13.3.6.2 Product Portfolio
13.3.7 Danisco A/S (International Flavors & Fragrances Inc., DuPont de Nemours Inc.)