옥수수 포도당 시장 : 세계 산업 동향, 점유율, 규모, 성장, 기회 및 예측(2025-2033년)
Corn Glucose Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2025-2033
상품코드 : 1661260
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 140 Pages
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한글목차

세계의 옥수수 포도당 시장 규모는 2024년 24억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC 그룹은 시장이 2033년까지 31억 달러에 이르며 2025년과 2033년 사이에 3% 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예측했습니다. 냉동 식품의 소비 증가, 다양한 병리학의 유병률 증가, 화장품 제조에서 제품 사용 증가는 시장을 견인하는 주요 요인 중 일부를 나타냅니다.

글루코스 시럽으로도 알려진 옥수수 포도당은 말토오스, 덱스트로스, 고급 당류의 농축 정제 용액으로, 옥수수 전분의 가수분해에 의해 얻어집니다. 탄수화물, 칼로리, 단백질, 지방, 비타민, 미네랄 및 기타 필수 영양소가 풍부합니다. 식품의 전반적인 맛을 높이고 동시에 보존 기간을 연장하는 데 도움이 됩니다. 또한 설탕의 결정화를 방지하고 다양한 식품의 외형을 좋게하는 효과도 있습니다. 단맛, 증점, 보습 효과가 있기 때문에 가루 설탕이나 꿀의 대용품으로서 널리 사용되고 있습니다. 또한 풍미, 식감, 매끄러움, 보존성을 높이기 위해 다양한 요리에도 이용되고 있습니다.

옥수수 포도당 시장 경향 :

케이크, 쿠키, 빵, 캔디, 청량 음료, 아이스크림, 요구르트, 소스, 잼, 젤리, 스무디 등 다양한 식품과 음식의 준비에 첨가물, 감미료, 증점제로 옥수수 설탕의 사용이 증가하고 있습니다. 이것은 식품 및 음료(F&B) 분야의 번영과 함께 세계 시장 성장에 기여하는 중요한 요소 중 하나가 되었습니다. 또한 급속한 도시화, 입수 용이성, 개인의 바쁜 스케줄, 구매력 확대 등을 배경으로 냉동식품과 조리식품(RTE)의 소비가 증가하고 있는 것도 시장의 성장을 뒷받침하고 있습니다. 또한 옥수수 설탕은 의약품 분야에서 정제 및 캡슐 제조에 부형제로 사용되어 경도, 붕괴성, 용해성 등 제제의 물리적 특성을 향상시키고 있습니다. 또한 기침 시럽 및 기타 액체 제제의 점도를 향상시키는 안정제로도 사용됩니다. 이 외에도 대중들 사이에서 다양한 병리학이 급증하는 것은 시장 성장을 강화하고 있습니다. 이와는 별도로, 종이의 강도와 인쇄 적성을 향상시키는 습식 엔드 첨가제로서 제지 산업에서 옥수수 글루코스의 사용량이 증가하고 있다는 것이 시장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 게다가 로션, 크림, 세안료, 화장수, 립스틱, 립크림, 비누, 바디소프 등 피부의 촉촉함과 매끄러움을 유지하기 위한 퍼스널케어나 화장품 제조에 있어서의 옥수수 설탕의 이용이 증가하고 있는 것도 시장에 밝은 전망을 창출하고 있습니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서론

제5장 세계의 옥수수 산업

제6장 세계의 감미료 산업

제7장 세계의 옥수수 포도당 산업

제8장 주요 지역의 성과

제9장 경쟁 구도

제10장 옥수수 포도당 제조 공정

제11장 프로젝트의 세부 정보, 요구 사항 및 관련 비용

제12장 대출과 자금 지원

제13장 프로젝트의 경제성

제14장 주요 기업 프로파일

KTH
영문 목차

영문목차

The global corn glucose market size reached USD 2.4 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 3.1 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3% during 2025-2033. The increasing consumption of frozen food, rising prevalence of different medical conditions, and the growing product use in the manufacturing of cosmetic products represent some of the key factors driving the market.

Corn glucose, also known as glucose syrup, is a concentrated and refined solution of maltose, dextrose, and higher saccharides, which is obtained through the hydrolysis of corn starch. It is rich in carbohydrates, calories, protein, fats, vitamins, minerals, and other essential nutrients. It helps in enhancing the overall flavor of the food and extending its shelf life at the same time. It also assists in preventing the crystallization of sugar and improving the appearance of different food items. It is widely used as a substitute for powdered sugar or honey due to its sweetening, thickening, and moisture-retention properties. It is also utilized in various food dishes to their enhance flavor, texture, smoothness, and shelf-life.

Corn Glucose Market Trends:

There is an increase in the use of corn glucose as an additive, sweetener, and thickening agent in the preparation of various food products and beverages, including cakes, cookies, bread, candies, soft drinks, ice cream, yogurt, sauces, jam, jellies, and smoothies. This, coupled with the thriving food and beverage (F&B) sector, represents one of the key factors contributing to the market growth around the world. Moreover, the rising consumption of frozen and ready to eat (RTE) food products on account of rapid urbanization, easy availability, hectic schedules of individuals, and expanding purchasing power is favoring the growth of the market. In addition, corn glucose is employed in the pharmaceutical sector as an excipient in the production of tablets and capsules to improve the physical properties of the drug formulation, such as hardness, disintegration, and dissolution. It can also be used as a stabilizer in the production of cough syrups and other liquid formulations to improve their viscosity. This, along with the surging prevalence of different medical conditions among the masses, is strengthening the growth of the market. Apart from this, the growing usage of corn glucose in the paper industry as a wet-end additive that helps improve paper strength and printability is influencing the market positively. Furthermore, the increasing utilization of corn glucose in the manufacturing of personal care and cosmetics products, such as lotion, creams, facial cleansers, toners, lipstick, lip balms, soaps, and body wash to keep the skin hydrated and smooth is creating a positive outlook for the market.

Key Market Segmentation:

Regional Insights:

Competitive Landscape:

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Corn Industry

6 Global Sweetener Industry

7 Global Corn Glucose Industry

8 Performance of Key Region

9 Competitive Landscape

10 Corn Glucose Manufacturing Process

11 Project Details, Requirements and Costs Involved

12 Loans and Financial Assistance

13 Project Economics

14 Key Player Profiles

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