녹두 시장 : 세계 산업 동향, 점유율, 규모, 성장, 기회 및 예측(2025-2033년)
Mung Beans Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2025-2033
상품코드 : 1661256
리서치사 : IMARC
발행일 : 2025년 02월
페이지 정보 : 영문 139 Pages
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한글목차

세계의 녹두 시장 규모는 2024년 44억 9,140만 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년에는 58억 2,610만 달러에 이르고, 2025-2033년 성장률(CAGR)은 2.79%가 될 것으로 예측했습니다.

녹두는 콩과에 속하는 녹색 콩이며, 옛날부터 세계 각지에서 재배되어 먹어 왔습니다. 섬유질, 비타민, 단백질, 미네랄, 항산화제, 식물성 에스트로겐을 풍부하게 함유하고 있습니다. 정기적인 섭취는 당뇨병, 골다공증, 심장병, 빈혈, 암 등 건강 문제의 예방과 통제에 도움이 되는 것으로 알려져 있습니다. 기타 비만방지, 소화촉진, 염증억제, 혈압강하, 만성질환 발병 가능성을 최소화하는 등의 효과도 있습니다. 녹두는 요리하거나 발아시킨 것으로, 소화가 좋기 때문에 모든 연령의 사람에게 적합합니다. 그 때문에 스프, 샐러드, 볶음, 튀김 과자 등에 이용되고 있습니다.

녹두 시장 동향 :

현재 개인의 건강 의식 증가와 세계 생활 습관병의 유행으로 녹두 수요가 증가하고 있습니다. 또한 동물의 건강과 동물에 대한 잔혹성에 대한 의식이 높아짐에 따라 동물성 단백질에서 식물성 단백질로 기호가 변화하고 있으며, 그 결과 세계 수준에서 채식주의와 채식주의의 채용이 확대되고 있습니다. 이 외에도이 콩은 다양한 영양 보조 식품 및 RTE(ready-to-eat) 식품에 사용됩니다. 게다가 전자상거래 분야의 급성장과 온라인 유통 채널을 통한 녹두의 판매 증가가 시장 성장을 가속하고 있습니다. 이러한 채널은 편의점보다 편의성이 높고 가격도 저렴하며 지불, 반품 및 교환 옵션도 유연한 등 몇 가지 장점이 있습니다. 또한, 무기적으로 조리된 식품을 섭취하는 부정적인 영향을 강조하는 캠페인이 많은 당국에 의해 실시되고 있습니다. 이것은 유기 녹두 수요를 유발하고 시장 기업에 유리한 성장 기회를 제공합니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서론

제5장 세계의 녹두산업

제6장 주요 지역의 실적

제7장 경쟁 구도

제8장 녹두 가공

제9장 프로젝트의 세부 사항, 요구 사항, 관련 비용

제10장 대출과 자금 지원

제11장 프로젝트의 경제성

KTH
영문 목차

영문목차

The global mung beans market size reached USD 4,491.4 Million in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 5,826.1 Million by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 2.79% during 2025-2033.

Mung beans are green-colored beans belonging to the legume family, which have been cultivated and consumed in several parts of the world since ancient times. They are a rich source of fibers, vitamins, proteins, minerals, antioxidants, and phytoestrogens. Their regular consumption is known to help in preventing and controlling health issues, such as diabetes, osteoporosis, heart diseases, anemia, and cancer. Besides this, they prevent obesity, promote digestion, reduce inflammation, lower blood pressure levels, and minimize the chances of developing chronic diseases. Mung beans are either cooked or sprouted and considered suitable for people of all ages as they are easy to digest. As a result, they are utilized in the preparation of soups, salads, stir-frys and fried snacks.

Mung Beans Market Trends:

At present, there is a rise in the demand for mung beans on account of the growing health consciousness among individuals and the increasing prevalence of lifestyle diseases across the globe. Moreover, the shifting preferences of individuals from animal-based to plant-based proteins due to the rising awareness among individuals about animal health and cruelty against animals is resulting in the growing adoption of veganism and vegetarianism on a global level. Apart from this, these beans are utilized in various dietary supplements and ready-to-eat (RTE) food products. Furthermore, the burgeoning e-commerce sector and the increasing sales of mung beans via online distribution channels are propelling the growth of the market. These channels offer several advantages over offline stores, such as convenience, better price points and flexible payment and return/exchange options. Moreover, there is a rise in the number of campaigns undertaken by numerous authorities highlighting the negative impact of consuming food items prepared inorganically. This is catalyzing the demand for organic mung bean variants and offering lucrative growth opportunities to market players.

Key Market Segmentation:

Breakup by Region:

India currently enjoys the leading position in the market as mung beans have been cultivated in the country since ancient times. Moreover, they help suffice the protein requirement of the vegetarian population.

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.

Key Questions Answered in This Report

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

5 Global Mung Beans Industry

6 Performance of Key Regions

7 Competitive Structure

8 Mung Beans Processing

9 Project Details, Requirements and Costs Involved

10 Loans and Financial Assistance

11 Project Economics

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