Dark Spirits Market Report by Type (Whiskey, Rum, Brandy), Distribution Channel (On Trade, Off Trade), Application (Bars, Restaurants, Pubs, and Others), and Region 2025-2033
상품코드:1642787
리서치사:IMARC
발행일:2025년 01월
페이지 정보:영문 129 Pages
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세계의 다크 스피릿 시장 규모는 2024년 1,000억 달러에 달했습니다. IMARC Group은 향후 2033년에는 1,550억 달러에 이를 전망이며, 2025년부터 2033년까지 성장률(CAGR)은 4.74%가 될 것으로 예측했습니다. 프리미엄 스피릿이나 크래프트 스피릿에 대한 소비자의 관심 증가, 칵테일 문화의 확대, 가처분 소득 증가, 유명인의 폭넓은 지지, 혁신적인 마케팅 전략, 세계의 다양한 층에 있어서 숙성된 풍미 풍부한 스피릿에 대한 선호 등이 시장 성장에 영향을 미칩니다.
다크 스피릿이란 밀폐된 통에서 충분히 숙성시켜 외관이 진해지는 증류주를 말합니다. 일반적으로 사용 가능한 다크 스피릿에는 럼, 브랜디, 코냑, 버번, 스카치 위스키, 와인 등이 있습니다. 이들은 증류소에서 사탕수수 당밀, 보리, 옥수수, 밀, 포도를 발효시켜 제조됩니다. 증류주는 맛과 색을 좋게하기 위해 내부를 태운 재활용 통에 저장됩니다. 다크 스피릿은 발효 과정을 개선하기 위해 콘제너로 처리됩니다. 또한 리커 초콜릿, 사탕, 소스, 마리 네 등의 제조에도 이용됩니다. 다크 스피릿의 적당한 섭취는 통증 관리, 골밀도 증가, 감기 및 말초 동맥 질환 예방, 체온 유지에 도움이 됩니다.
다크 스피릿 시장 동향 :
세계 음식 및 식품 산업의 현저한 성장은 시장의 밝은 전망을 창출하는 중요한 요소 중 하나입니다. 게다가, 특히 밀레니얼 세대들 사이에서 프리미엄 크래프트 스피릿에 대한 선호도가 높아지고 있다는 것은 시장 성장을 뒷받침하고 있습니다. 다크 스피릿은 레스토랑, 호텔, 바, 펍 등에서 널리 제공되며 이국적인 맛의 주스와 스파클링 워터와 함께 소비자에게 혁신적인 경험을 제공합니다. 게다가 알코올의 온라인 딜리버리 서비스의 등장도 성장을 가속하는 요인이 되고 있습니다. 브랜드와 소매업체는 소비자의 브랜드 인지도를 높이기 위해 소셜 미디어 플랫폼을 통한 온라인 프로모션 캠페인에 참여합니다. 제품 제조업체는 또한 건강 지향 소비자의 요구를 충족시키기 위해 유기농, GMO(General Recommendation) 작물, 무첨가, 자연 유래 원료를 사용하여 제조된 깨끗한 라벨의 다크 스피릿을 출시합니다. 소비자의 지출 능력이 상승함에 따라 스피릿 투어리즘 산업의 현저한 성장과 같은 기타 요인들도 시장 성장을 뒷받침할 것으로 예상됩니다.
The global dark spirits market size reached USD 100.0 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 155.0 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.74% during 2025-2033. The increasing consumers' interest in premium and craft spirits, expanding cocktail culture, rising disposable income, extensive celebrity endorsements, innovative marketing strategies, and a preference for aged and flavored-variety spirits among diverse demographics worldwide are some of the key factors influencing the market growth.
Dark spirits refer to distilled liquors that turn darker in appearance with adequate aging in sealed barrels. Some of the commonly available dark spirits include rum, brandy, cognac, bourbon and scotch whiskey and wine. They are produced in distilleries by fermenting sugarcane molasses, barley, corn, wheat and grapes. The spirits are stored in recycled barrels with charred interiors to enhance the taste and color. Dark spirits are also processed with congeners to improve the fermentation process. They are also utilized in the manufacturing of liquor chocolates, candies, sauces and marinades. Moderate consumption of dark spirits can aid in pain management, increasing bone mineral density, preventing common cold and peripheral artery diseases and maintaining warm body temperatures.
Dark Spirits Market Trends:
Significant growth in the food and beverage industry across the globe is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Moreover, the increasing preference for premium craft spirits, especially among the millennials, is providing a thrust to the market growth. Dark spirits are widely served across restaurants, hotels, bars and pubs and combined with exotic flavored juices and sparkling water to provide innovative experiences to the consumers. Additionally, the advent of online delivery services for alcohol is acting as another growth-inducing factor. Brands and retailers are participating in online promotional campaigns through social media platforms to increase the brand awareness among the consumers. Product manufacturers are also launching clean label dark spirits manufactured using organic, genetically modified organism (GMO)-free, additive-free and naturally sourced ingredients to meet the requirements of health-conscious consumers. Other factors, including significant growth in the spirit tourism industry, along with rising expenditure capacities of the consumers, are anticipated to drive the market toward growth.
Dark Spirits Market Segmentation:
Breakup by Type:
Whiskey
Rum
Brandy
Breakup by Distribution Channel:
On Trade
Off Trade
Breakup by Application:
Bars
Restaurants
Pubs
Others
Breakup by Region:
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
Competitive Landscape:
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Anheuser-Busch InBev SA/NV, Asahi Group Holdings ltd., Bacardi Limited, Brown-Forman Corporation, Diageo plc, Kirin Brewery Company Limited, LT Group Inc, Pernod Ricard, Remy Cointreau and Suntory Holdings Limited (Kotobuki Realty Co. Ltd.).
Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global dark spirits market in 2024?
2. What is the expected growth rate of the global dark spirits market during 2025-2033?
3. What are the key factors driving the global dark spirits market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global dark spirits market?
5. What is the breakup of the global dark spirits market based on the type?
6. What is the breakup of the global dark spirits market based on the distribution channel?
7. What are the key regions in the global dark spirits market?
8. Who are the key players/companies in the global dark spirits market?