북미와 유럽의 이형제 시장 규모, 점유율, 동향 분석 보고서 : 용도별, 제품별, 원료별, 지역별, 부문별 예측(2025-2030년)
North America And Europe Release Agents Market Size, Share & Trends Analysis Report By Application, By Product (Liquids, Solids, Others), By Raw Material, By Region, And Segment Forecasts, 2025 - 2030
상품코드 : 1654446
리서치사 : Grand View Research
발행일 : 2025년 01월
페이지 정보 : 영문 100 Pages
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북미 및 유럽 이형제 시장의 성장과 동향

Grand View Research, Inc.의 최신 보고서에 따르면 북미와 유럽의 이형제 시장 규모는 2025-2030년간 연평균 4.4%의 연평균 복합 성장률(CAGR)을 보이고, 2030년까지 9억 6,180만 달러에 달할 것으로 예상됩니다.

영양학적 이점에 대한 건강 인식 증가와 라이프스타일의 변화로 인해 빵, 페이스트리, 케이크, 비스킷과 같은 제빵 제품에 대한 수요가 증가함에 따라 이형제 소비를 촉진할 것으로 예상됩니다. 또한 스위스, 덴마크, 스웨덴을 포함한 유럽 주요 국가에서는 제과업체들의 국내 제품 혁신으로 인해 냉장 제과에 대한 수요가 증가하고 있으며, 예측 기간 중 이형제에 대한 수요가 증가할 가능성이 높습니다.

고체 이형제는 치즈 소스, 츄잉껌, 파스타 등 식품 산업의 다양한 제품에 사용되고 있습니다. 이러한 제품들은 저장 중 열화에 대한 저항성이 높아 제품 성장의 주요 촉진제가 되고 있습니다.

북미 및 유럽 이형제 시장 보고서 하이라이트

목차

제1장 조사 방법과 범위

제2장 개요

제3장 북미와 유럽의 이형제 시장의 변수, 동향, 범위

제4장 북미와 유럽의 이형제 시장 : 용도 전망 추정과 예측

제5장 북미와 유럽의 이형제 시장 : 제품 전망 추정과 예측

제6장 북미와 유럽의 이형제 시장 : 원료 전망 추정과 예측

제7장 북미와 유럽의 이형제 시장의 지역 전망 추정과 예측

제8장 경쟁 구도

KSA
영문 목차

영문목차

North America And Europe Release Agents Market Growth & Trends:

The North America and Europe release agents market size is expected to reach USD 961.8 million by 2030, registering a CAGR of 4.4% from 2025 to 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc. Rising demand for freshly baked goods including bread, pastries, cakes and biscuits on account of increasing health awareness towards nutritional benefits and changing lifestyle is expected to promote the consumption of release agents. Furthermore, rising demand for frozen desserts from key European countries including Switzerland, Denmark, and Sweden owing to product innovation by baked goods manufacturers on a domestic level is likely to increase the demand for release agents over the forecast period.

Release agents in the solid form are used in a broad range of products in the food industry including cheese sauces, chewing gum, and pasta. These products have a higher resistance to deterioration in storage, which is a major driver for the product growth.

North America And Europe Release Agents Market Report Highlights:

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

Chapter 2. Executive Summary

Chapter 3. North America and Europe Release Agents Market Variables, Trends & Scope

Chapter 4. North America and Europe Release Agents Market: Application Outlook Estimates & Forecasts

Chapter 5. North America and Europe Release Agents Market: Product Outlook Estimates & Forecasts

Chapter 6. North America and Europe Release Agents Market: Raw Material Outlook Estimates & Forecasts

Chapter 7. North America and Europe Release Agents Market Regional Outlook Estimates & Forecasts

Chapter 8. Competitive Landscape

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