소고기 추출물 시장 : 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석과 예측(2024-2032년)
Beef Extract Market, Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis and Forecast, 2024-2032
상품코드:1544824
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2024년 07월
페이지 정보:영문 180 Pages
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소고기 추출물 시장 규모는 2024-2032년 CAGR 5.4%로 성장할 것으로 예측되고 있으며, 이는 식품 및 음료(음료 및 식품) 부문에서 다양한 용도로 사용되기 때문인 것으로 분석됩니다. 소고기 추출물은 향료, 조미료, 수프 및 소스의 기본 성분으로 매우 중요한 역할을 합니다. 농축된 소고기 맛은 많은 요리 제품의 미각 프로파일을 향상시킬 뿐만 아니라, 상업용 식품 제조와 가정 주방 모두에서 그 중요성을 확고히 하고 있습니다.
편의식품과 즉석조리식품에 대한 수요가 급증하면서 시장 확대가 가속화되고 있습니다. 보고서에 따르면 2022년에는 전 세계 인구의 약 88%가 바로 먹을 수 있는 음식을 선호할 것으로 예상됩니다. 현대인의 라이프스타일이 바빠지면서 빠르고 편리한 식사 솔루션에 대한 욕구가 증가하고 있습니다. 따라서 소고기 추출물은 오랜 시간 조리할 필요 없이 풍부한 고기 맛을 제공할 수 있으므로 이러한 수요를 충족시키려는 제조업체에게 소고기 추출물이 유력한 선택이 될 수 있습니다.
화장품 산업 용도 및 부문의 소고기 추출물 시장은 2024-2032년 성장할 것으로 예상됩니다. 이는 스킨케어 및 미용 제품에서 소고기에서 추출한 펩티드와 추출물의 사용이 증가하고 있기 때문입니다. 단백질과 아미노산이 풍부한 것으로 알려진 이 소고기 추출물은 피부 보습 강화, 탄력 개선, 노화 방지 등의 이점으로 인해 수요가 증가하고 있습니다.
최종 용도 측면에서 식품 제조 분야의 소고기 추출물 시장은 2024-2032년 상당한 CAGR을 나타낼 것으로 예상됩니다. 이는 가공 식품의 풍미 증강제 및 감칠맛 성분에 대한 수요가 급증하고 있기 때문입니다. 소고기 추출물은 고기와 같은 깊은 맛을 내는 능력이 뛰어나 수프, 소스, 그레이비 소스, 조리된 식품 등 다양한 제품에 선호되고 있습니다.
유럽의 소고기 추출물 산업은 2024-2032년 괄목할 만한 성장을 이룰 것으로 예상됩니다. 이러한 성장은 풍부하고 정통적인 풍미를 강조하는 고급 식품과 장인 정신이 깃든 식품에 대한 관심이 높아지고 있기 때문으로 분석됩니다. 전통 육수, 소스 등 풍미를 강화하기 위해 소고기 추출물을 사용하는 전통 유럽 요리의 인기가 높아지면서 이 지역 시장 성장에 박차를 가할 것으로 보입니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 개요
제3장 소고기 추출물 업계 인사이트
에코시스템 분석
원재료 분석
제조업체
최종 용도 분석
이익률 분석
벤더 매트릭스
원재료 분석
기술 전망
규제 상황
북미
유럽
아시아태평양
라틴아메리카
중동 및 아프리카
가격 분석
북미
유럽
아시아태평양
라틴아메리카
중동 및 아프리카
비용 구조 분석, 2023년
업계에 대한 영향요인
촉진요인
천연 향료의 수요 증가
RTE(Ready-to-Eat)의 증가
식품 및 음료 산업의 확대
업계의 잠재적 리스크 & 과제
건강에 대한 우려와 식생활의 변화
혁신과 지속가능성
성장의 가능성 분석, 2023년
포타즈 분석
업계의 라이벌 관계
바이어 파워
공급업체 파워
신규 진출업체의 위협
대체품의 위협
PESTEL 분석
제4장 경쟁 구도
서론
기업 매트릭스 분석
세계 기업 점유율 분석
지역별 기업 점유율 분석
경쟁 포지셔닝 매트릭스
전략 대시보드
제5장 소고기 추출물 시장 규모·예측 : 형태별, 2021-2032년
주요 형태 동향
액체 소고기 추출물
분말 소고기 추출물
제6장 소고기 추출물 시장 규모·예측 : 용도별, 2021-2032년
주요 용도 동향
식품 및 음료 산업
의약품 산업
화장품 산업
제7장 소고기 추출물 시장 규모·예측 : 최종 용도별, 2021-2032년
주요 최종 사용 산업 동향
가정용/소비자용
외식산업
식품 제조업
제8장 소고기 추출물 시장 규모·예측 : 지역별, 2021-2032년
주요 동향 : 지역별
북미
미국
캐나다
유럽
독일
영국
프랑스
스페인
이탈리아
네덜란드
폴란드
러시아
아시아태평양
중국
일본
인도
호주
한국
인도네시아
태국
라틴아메리카
브라질
멕시코
아르헨티나
중동 및 아프리카
남아프리카공화국
사우디아라비아
아랍에미리트
제9장 기업 개요
Colin Ingredients
Carnad Natural Taste
Diana Group
PT Foodex Inti Ingredients
Givaudan
JBS S.A.
Maverick Biosciences Pty Ltd
Nippon Ham Group
Titan Biotech Limited
Proliant Biologicals, LLC
Kanegrade Ltd
A. Costantino and C. S.P.A
Abbexa Ltd
Alpha Biosciences, Inc.
BD Biosciences
KSA
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Beef extract market size is anticipated to grow at a 5.4% CAGR between 2024 and 2032 driven largely by its varied applications in the food and beverage (F and B) sector. Beef extract plays a pivotal role as a flavoring agent, seasoning, and foundational component for soups and sauces. Its concentrated beef flavor not only enhances the taste profile of numerous culinary products but also solidifies its importance in both commercial food production and home kitchens.
The surge in demand for convenience foods and ready-to-eat meals is propelling the market expansion. Reports indicate that in 2022, approximately 88% of the global population favored ready-to-eat meals. As modern lifestyles become busier, there is a growing appetite for quick, convenient meal solutions. To that end, beef extract offers the ability to deliver a rich, meaty flavor without prolonged cooking times, further positioning it as a prime choice for manufacturers aiming to cater to this demand.
The overall industry is segmented into form, application, end use, and region.
Beef extract market from the cosmetic industry application segment is poised to grow between 2024 and 2032. This is driven by the rising use of beef-derived peptides and extracts in skincare and beauty products. These beef extracts, known for their protein and amino acid richness, are sought after for benefits like enhanced skin hydration, improved elasticity, and anti-aging properties.
With respect to end use, the beef extract market from the food manufacturing segment is set to witness a significant CAGR from 2024 to 2032. This is due to the surging demand for flavor enhancers and umami-rich components in processed foods. Beef extract boasts of an esteemed ability to deliver a deep, meaty flavor, making it a preferred choice for a variety of products, spanning soups, sauces, gravies, and ready-to-eat meals.
Europe beef extract industry is expected to accrue notable expansion from 2024 to 2032. The growth is attributed to the increasing focus on premium and artisanal food products, which often emphasize rich, authentic flavors. The rise in the popularity of traditional European dishes that utilize beef extracts for enhanced flavor profiles, such as classic stocks and sauces will add to the regional market growth.
Table of Contents
Chapter 1 Methodology and Scope
1.1 Market scope and definition
1.2 Base estimates and workings
1.3 Forecast parameters
1.4 Data Sources
1.4.1 Primary
1.4.2 Data mining sources
1.4.2.1 Paid sources
1.4.2.2 Public sources
Chapter 2 Executive Summary
2.1 Beef Extract industry 360º synopsis, 2021 - 2032
2.2 Business trends
2.3 Form trends
2.4 Application trends
2.5 End use trends
2.6 Regional trends
Chapter 3 Beef Extract Industry Insights
3.1 Industry ecosystem analysis
3.1.1 Raw material analysis
3.1.2 Manufacturers
3.1.3 End use analysis
3.1.4 Profit margin analysis
3.1.5 Vendor matrix
3.2 Raw material analysis
3.3 Technology landscape
3.4 Regulatory landscape
3.4.1 North America
3.4.2 Europe
3.4.3 APAC
3.4.4 Latin America
3.4.5 MEA
3.5 Pricing analysis
3.5.1 North America
3.5.2 Europe
3.5.3 Asia Pacific
3.5.4 Latin America
3.5.5 Middle East and Africa
3.5.6 Cost structure analysis, 2023
3.6 Industry impact forces
3.6.1 Growth drivers
3.6.1.1 Increasing Demand for Natural Flavors
3.6.1.2 Rise in Ready-to-Eat Meals
3.6.1.3 Expanding Food and Beverage Industry
3.6.2 Industry pitfalls and challenges
3.6.2.1 Health Concerns and Dietary Shifts
3.7 Innovation and sustainability
3.8 Growth potential analysis, 2023
3.9 Porters Analysis
3.9.1 Industry rivalry
3.9.2 Buyer power
3.9.3 Supplier power
3.9.4 Threat of new entrants
3.9.5 Threat of substitutes
3.10 PESTEL analysis
Chapter 4 Competitive Landscape, 2023
4.1 Introduction
4.2 Company matrix analysis, 2023
4.3 Global company market share analysis, 2023
4.3.1 Company market share analysis, by region, 2023
4.3.1.1 North America
4.3.1.2 Europe
4.3.1.3 Asia Pacific
4.3.1.4 Latin America
4.3.1.5 Middle East and Africa
4.4 Competitive positioning matrix
4.5 Strategy dashboard
Chapter 5 Beef Extract Market Size and Forecast, By Form 2021 - 2032
5.1 Key form trends
5.2 Liquid Beef Extracts
5.3 Powdered Beef Extracts
Chapter 6 Beef Extract Market Size and Forecast, By Application 2021 - 2032
6.1 Key Application trend
6.2 Food and Beverage Industry
6.3 Pharmaceutical Industry
6.4 Cosmetic Industry
Chapter 7 Beef Extract Market Size and Forecast, By End use 2021 - 2032
7.1 Key end-use industry trends
7.2 Household/Consumer Use
7.3 Food Service Industry
7.4 Food Manufacturing
Chapter 8 Beef Extract Market Size and Forecast, By Region 2021 - 2032