Bio Vanillin Market - Size by Application (Food and Beverages {Ice Cream, Chocolate, Confectioneries & Baked Goods, Others} Fragrances, Pharmaceuticals) & Forecast, 2024 - 2032
상품코드:1535986
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2024년 06월
페이지 정보:영문 200 Pages
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바이오바닐린 시장 규모는 바이오테크놀러지의 발매와 진보 증가에 견인되어 2024년부터 2032년 사이에 CAGR 7.4%를 나타낼 것으로 예상됩니다.
조작된 미생물의 사용을 포함한 급속한 진보는 생산 공정의 확장성과 환경 친화성을 강화하기 위해 재생 가능한 자원을 바이오바닐린으로 전환하는 데 도움이 됩니다. 자연적이고 지속 가능한 원료를 요구하는 소비자 수요가 높아지는 가운데 기업은 최종 사용자의 요구에 부응하기 위해 이러한 혁신적인 기술을 도입하고 있습니다. 예를 들어, 2022년 9월, Solvay는 3개의 새로운 바이오바닐린 풍미를 출시하여 Rhovanil(R) Natural CW 범위를 확대하고 향상시켰습니다.
업계는 용도와 지역별로 구분됩니다.
용도별로는 천연 유래로 지속 가능한 생산이 가능하기 때문에 의약품 분야의 바이오바닐린 시장 점유율이 2024-2032년 사이에 현저한 수익을 올릴 것으로 예상되고 있습니다. 바이오바닐린은 풍미 마스킹, 안정성 향상 및 합성 첨가제의 천연 대체물로서의 잠재적 이점으로부터 제형에 널리 통합되어 있습니다. 또한 연구자들은 바이오 바닐린의 특성을 평가하고 다양한 의약품에서의 효능과 안전성을 판단합니다. 특정 의약품의 불쾌한 맛을 마스킹하고 환자에게 먹기 쉽도록, 특히 시럽, 정제, 씹을 수있는 형태와 같은 경구 약물에 사용되는 것이 증가하고 부문의 성장을 가속합니다.
북미의 바이오바닐린 산업 규모는 천연 제품에 대한 규제 당국의 지원 증가와 건강과 안전에 대한 관심 증가로 2032년까지 현저한 성장률을 기록할 가능성이 높습니다. 규제 지원은 식품, 식품 및 의약품을 포함한 다양한 분야에서 제품 채용을 촉진합니다. 이어 건강과 안전성에 대한 의식이 높아지면서 자연적이고 안전한 원료에 대한 수요를 촉진하고 바이오바닐린의 사용을 더욱 강화하고 있습니다. 바이오테크놀러지의 발전은 바이오바닐린이 다양한 용도에서 실행 가능하고 매력적인 선택이 되도록 하기 위해 이 지역에서 생산 방법을 강화할 것입니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 주요 요약
제3장 업계 인사이트
생태계 분석
주요 제조업체
유통업체
업계 전체의 이익률
업계에 미치는 영향요인
성장 촉진요인
시장의 과제
시장 기회
새로운 기회
성장 가능성 분석
원재료 상황
제조 동향
기술의 진화
지속가능한 제조
그린 프랙티스
탈탄소화
원재료의 지속가능성
가격 동향(달러/톤), 2021-2032년
규제와 시장에 미치는 영향
Porter's Five Forces 분석
PESTEL 분석
제4장 경쟁 구도
소개
기업 매트릭스 분석
기업 점유율 분석
지역별 기업 점유율 분석
북미
유럽
아시아태평양
라틴아메리카
중동 및 아프리카
경쟁 포지셔닝 매트릭스
전략 대시보드
제5장 시장 규모와 예측 : 용도별, 2021-2032년
주요 동향
음식
아이스크림
초콜릿
과자류 및 구운 과자
기타
향수
의약품
제6장 시장 추계·예측 : 지역별, 2021-2032년
북미
미국
캐나다
유럽
독일
영국
프랑스
이탈리아
스페인
러시아
기타 유럽
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
호주
말레이시아
인도네시아
기타 아시아태평양
라틴아메리카
브라질
멕시코
아르헨티나
기타 라틴아메리카
중동 및 아프리카
사우디아라비아
아랍에미리트(UAE)
남아프리카
기타 중동 및 아프리카
제7장 기업 프로파일
Evolva
Solvay
Advanced Biotech
Alfrebro, LLC
De Monchy Aromatics
Ennolys
Comax Flavors
Omega Ingredients Ltd
Beijing LYS Chemicals Co., Ltd
Aurochemicals
JHS
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Bio Vanillin Market size is expected to record 7.4% CAGR between 2024 and 2032, driven by increasing launches and advancements in biotechnology.
Rapid advancements, including the usage of engineered microorganisms is helping to convert renewable resources into bio vanillin for enhancing the scalability and environmental friendliness of the production process. With growing consumer demand for natural and sustainable ingredients, companies are embracing these innovative techniques to meet the end-user needs. For instance, in September 2022, Solvay expanded its Rhovanil(R) Natural CW range by launching three new bio vanillin flavors: Rhovanil(R) Natural Delica, Alta, and Sublima to enhance flavor profiles in the food and beverage sectors.
The industry is segmented based on application and region.
In terms of application, the bio vanillin market share from the pharmaceuticals segment is slated to generate notable revenue during 2024-2032 due to its natural origin and sustainable production. bio vanillin is widely integrated into formulations for its potential benefits in flavor masking, stability enhancement, and as a natural alternative to synthetic additives. Researchers are also evaluating the properties of bio vanillin to determine its effectiveness and safety in different pharmaceutical contexts. Rising usage to mask the unpleasant taste of certain drugs for making them more palatable for patients, especially in oral medications like syrups, tablets, and chew able forms will boost the segment growth.
North America bio vanillin industry size is likely to record a notable growth rate through 2032 driven by escalating regulatory support for natural products and the increasing health and safety concerns. Regulatory support is facilitating the product adoption across various sectors, including food, beverages, and pharmaceuticals. Subsequently, rising awareness about health and safety is driving the demand for natural and safer ingredients, further boosting the use of bio vanillin. The ongoing advancements in biotechnology will also enhance the production methods in the region for ensuring that bio vanillin remains a viable and attractive option for various applications.
Table of Contents
Chapter 1 Methodology & Scope
1.1 Market scope & definitions
1.2 Base Size & calculations
1.3 Data collection
1.4 Forecast parameters
1.5 Data validation
1.6 Data sources
1.6.1 Primary
1.6.2 Data mining sources
1.6.2.1 Paid sources
1.6.2.2 Public sources
Chapter 2 Executive Summary
2.1 Industry 360° synopsis
Chapter 3 Industry Insights
3.1 Industry ecosystem analysis
3.1.1 Key manufacturers
3.1.2 Distributors
3.1.3 Profit margins across the industry
3.2 Industry impact forces
3.2.1 Growth drivers
3.2.2 Market challenges
3.2.3 Market opportunity
3.2.3.1 New opportunities
3.2.3.2 Growth potential analysis
3.3 Raw material landscape
3.3.1 Manufacturing trends
3.3.2 Technology evolution
3.4 Sustainable manufacturing
3.4.1.1 Green practices
3.4.1.2 Decarbonization
3.4.2 Sustainability in raw materials
3.5 Pricing trends (USD/Ton), 2021 to 2032
3.5.1 North America
3.5.2 Europe
3.5.3 Asia Pacific
3.5.4 Latin America
3.5.5 Middle East & Africa
3.6 Regulations & market impact
3.7 Porter's analysis
3.8 PESTEL analysis
Chapter 4 Competitive Landscape, 2023
4.1 Introduction
4.2 Company matrix analysis
4.3 Company market share analysis
4.3.1 Company market share analysis by region
4.3.1.1 North America
4.3.1.2 Europe
4.3.1.3 Asia Pacific
4.3.1.4 Latin America
4.3.1.5 Middle East Africa
4.4 Competitive positioning matrix
4.5 Strategic dashboard
Chapter 5 Market Size and Forecast, By Application, 2021-2032 (USD Million, Kilo Tons)
5.1 Key trends
5.2 Food and Beverages
5.2.1 Ice cream
5.2.2 Chocolate
5.2.3 Confectioneries and Baked goods
5.2.4 Others
5.3 Fragrances
5.4 Pharmaceuticals
Chapter 6 Market Estimates and Forecast, By Region, 2021 - 2032 (Kilo Tons) (USD Million)