콤부차 시장 규모 : 제품 유형별, 유통 채널별, 성장 전망, 지역 전망, 세계 예측(2023-2032년)
Kombucha Market Size - By Product (Organic and Inorganic), Type (Original and Flavored ), Distribution Channel (Supermarkets, Convenience Stores, Health Stores), Growth Prospects, Regional Outlook & Global Forecast, 2023-2032
상품코드 : 1400598
리서치사 : Global Market Insights Inc.
발행일 : 2023년 11월
페이지 정보 : 영문 250 Pages
 라이선스 & 가격 (부가세 별도)
US $ 4,850 ₩ 7,007,000
PDF & Excel (Single User License) help
PDF, Excel 보고서를 1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 6,050 ₩ 8,741,000
PDF & Excel (Multi User License) help
PDF, Excel 보고서를 동일 사업장에서 5명까지 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.
US $ 8,350 ₩ 12,064,000
PDF & Excel (Enterprise User License) help
PDF, Excel 보고서를 동일 기업의 모든 분이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 인쇄 가능하며 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위와 동일합니다.


ㅁ Add-on 가능: 고객의 요청에 따라 일정한 범위 내에서 Customization이 가능합니다. 자세한 사항은 문의해 주시기 바랍니다.

한글목차

세계의 콤부차 시장은 2023-2032년 16% 이상의 CAGR을 기록합니다.

프로바이오틱스의 풍부함, 항산화제, 잠재적인 면역력 향상 효과가 연구로 밝혀지면서 소비자들은 이 발효차를 점점 더 많이 찾고 있습니다.

예를 들어 2023년 8월 조지타운대학교에서 진행된 연구에 따르면 4주 동안 콤부차를 섭취하면 제 2형 당뇨병 환자의 공복 혈당을 낮출 수 있다는 사실이 밝혀졌습니다. 조지타운대학교 보건대학원, 네브래스카대학교 링컨캠퍼스, 메드스타 헬스(MedStar Health)가 참여한 임상시험에서 콤부차를 마신 제II형 당뇨병 환자들은 비슷한 맛의 위약을 마신 환자들에 비해 공복시 혈당 수치가 낮아졌다고 합니다. 혈당을 낮추는 영양학적 접근법의 가능성을 보여주며, 검증과 확장을 위한 추가 연구를 촉구하고 있습니다.

콤부차의 매력은 단순한 음료를 넘어 장 건강과 활력 증진에 탁월한 효능을 지닌 웰빙 만병통치약으로 발전하고 있습니다. 이러한 관심 증가는 과학과 건강 인식의 융합을 강조하며, 음료 업계에서 콤부차를 인기 있는 선택으로 끌어올려 지속적인 성장과 혁신을 위한 발판을 마련하고 있습니다.

향료 부문은 2023-2032년 큰 발전을 이룰 것으로 예상됩니다. 이러한 침출 버전은 과일, 허브, 향신료와 같은 다양한 맛과 콤부차의 건강상의 이점을 결합하여 매력적인 트위스트를 제공합니다. 톡 쏘는 감귤류부터 편안한 라벤더까지 다양한 맛의 콤부차는 건강과 맛을 모두 추구하는 다양한 소비자층에게 어필할 수 있습니다. 이러한 시장 다변화는 건강한 다과와 풍미 있는 혁신의 결합이 소비자들에게 받아들여짐에 따라 시장 성장을 가속하고, 다양한 미각과 취향을 충족시키며 시장 범위를 확대할 것으로 보입니다.

편의점 분야의 콤부차 시장 규모는 2023-2032년 눈에 띄는 CAGR을 기록할 것입니다. 편의점에서의 콤부차 시장 확대는 휴대용 라이프스타일의 건강 지향성 증가와 맞물려 있습니다. 프로바이오틱스가 풍부하고 다양한 맛을 가진 콤부차는 편의점을 자주 이용하는 건강 지향적 고객들 사이에서 인기 있는 선택으로 떠오르고 있습니다. 콤부차는 편의점의 진열대에서 필수품으로 자리 잡으며 건강과 편리함을 동시에 추구하는 진화하는 소비자의 니즈를 충족시키고 있습니다.

유럽의 콤부차 산업은 2023-2032년 두드러진 CAGR을 보일 것으로 예상됩니다. 이 발효차의 인기는 건강상의 이점과 다양한 맛으로 인해 웰빙 트렌드를 받아들이는 유럽 소비자들에게 큰 공감을 얻으며 급성장하고 있습니다. 장 건강과 자연요법에 대한 인식이 높아짐에 따라 유기농과 기능성 제품을 선호하는 유럽인들의 성향에 부합하는 음료로 콤부차가 선택되고 있습니다. 카페, 슈퍼마켓, 건강식품 매장에서의 콤부차의 존재감 확대는 풍미 있고 건강 증진에 도움이 되는 음료를 선호하는 유럽인들의 성향을 반영하며 시장이 빠르게 성장하고 있음을 보여줍니다.

목차

제1장 조사 방법과 조사 범위

제2장 주요 요약

제3장 업계 인사이트

제4장 콤부차 시장 : 제품별

제5장 콤부차 시장 : 유형별

제6장 콤부차 시장 : 유통 채널별

제7장 콤부차 시장 : 지역별

제8장 기업 개요

KSA
영문 목차

영문목차

Global Kombucha Market will witness over 16% CAGR between 2023 and 2032, propelled by extensive research and development uncovering its myriad health benefits. As studies unveil its probiotic richness, antioxidants, and potential immune-boosting properties, consumers increasingly seek this fermented tea.

For instance, in August 2023, research conducted at Georgetown University revealed that consuming Kombucha for four weeks might decrease fasting blood glucose levels in individuals with type II diabetes. In a clinical trial involving Georgetown University's School of Health, the University of Nebraska-Lincoln, and MedStar Health, participants with type II diabetes who drank Kombucha exhibited lower fasting blood glucose levels compared to those consuming a similar-tasting placebo. This pilot study, involving 12 individuals, indicates the potential for a nutritional approach to reduce blood sugar levels in diabetes, prompting further investigation for validation and expansion.

Its appeal expands beyond a mere beverage, evolving into a wellness elixir renowned for gut health and vitality. This burgeoning interest underscores the fusion of science and health consciousness, elevating Kombucha as a sought-after choice in the beverage landscape, poised for continued growth and innovation.

The overall Kombucha Market share is classified based on the type, distribution channel, and region.

Flavored segment will undergo significant development from 2023 to 2032. These infused versions offer an enticing twist, combining the health benefits of Kombucha with diverse flavors like fruit, herbs, and spices. With options ranging from tangy citrus to soothing lavender, flavored Kombucha appeals to a broader audience seeking both wellness and taste. This diversification expands its market reach, catering to varying palates and preferences, fueling the market's growth as consumers embrace this fusion of healthful refreshment and flavorful innovation.

Kombucha market size from the convenience stores segment will register a noteworthy CAGR from 2023 to 2032. The Kombucha market's expansion into these outlets aligns with a growing emphasis on wellness within grab-and-go lifestyles. With its probiotic-rich content and diverse flavors, Kombucha emerges as a sought-after choice among health-conscious patrons frequenting convenience stores. Its availability in these accessible locations meets the demand for on-the-go nourishment, positioning Kombucha as a staple offering within convenience store shelves, catering to evolving consumer needs for both health and convenience.

Europe kombucha industry will showcase a commendable CAGR from 2023 to 2032. This fermented tea's popularity surges due to its touted health benefits and diverse flavor profiles, resonating strongly with European consumers embracing wellness trends. As awareness grows regarding gut health and natural remedies, Kombucha becomes a beverage of choice, aligning with Europe's inclination towards organic and functional products. Its expanding presence across cafes, supermarkets, and health stores signifies a burgeoning market, reflecting Europe's penchant for flavorful, health-enhancing beverages.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

Chapter 2 Executive Summary

Chapter 3 Industry Insights

Chapter 4 Kombucha Market, By Product

Chapter 5 Kombucha Market, By Type

Chapter 6 Kombucha Market, By Distribution channel

Chapter 7 Kombucha market, By Region

Chapter 8 Company Profiles

(주)글로벌인포메이션 02-2025-2992 kr-info@giikorea.co.kr
ⓒ Copyright Global Information, Inc. All rights reserved.
PC버전 보기