Soybean Enzymatic Protein Market Size - By Form (Liquid, Powder), Application (Food & Beverages, Animal Feed, Pharmaceuticals, Cosmetics & Personal Care), Distribution Channel & Forecast, 2023 - 2032
상품코드:1400591
리서치사:Global Market Insights Inc.
발행일:2023년 11월
페이지 정보:영문 180 Pages
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대두 효소 단백질 세계 시장은 지속 가능하고 친환경적인 대체품에 대한 수요 증가에 힘입어 2023년부터 2032년까지 7.8%의 연평균 복합 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예상됩니다.
소비자들이 점점 더 환경 친화적 인 선택을 선호함에 따라 콩 효소 단백질은 식물성 단백질 공급원으로 선호될 것입니다. 콩 재배와 관련된 환경적 이점과 함께 다양한 산업에 대한 다재다능한 용도가 시장 확대에 기여하고 있습니다.
지속가능한 삶에 대한 관심이 높아짐에 따라 대두 효소 단백질에 대한 수요가 급증하고 있으며, 소비자 선호도 변화에 따라 큰 폭의 성장이 예상됩니다. 예를 들어, 벤슨힐은 2022년 Truvail(TM) 대두 단백질 원료 포트폴리오를 출시하여 다양한 식품에 적용 가능한 뛰어난 지속가능성 이점을 보여주었습니다. 이 출시는 식품 산업에서 지속 가능한 혁신에 대한 회사의 약속을 명확히 하고, 콩 효소 단백질 산업에 기여하는 것입니다.
대두 효소 단백질 시장은 형태, 용도 및 지역에 따라 분류됩니다.
액상 대두 효소 단백질은 다양한 산업 분야에 쉽게 통합할 수 있어 2032년까지 상당한 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 액체 콩 효소 단백질은 식품 및 음료 배합에 원활하게 통합할 수 있어 제조업체에 유연성을 제공합니다. 액상 대두 효소 단백질은 제조 공정에 대한 적응성이 높고 편의성이 높기 때문에 특히 식품 가공과 같은 산업에서 선호됩니다. 소비자의 취향이 편리하고 혁신적인 솔루션을 선호함에 따라 액체형 대두 효소 단백질은 큰 시장 점유율을 확보하게 될 것입니다.
가축 영양에서 고품질 단백질 공급원에 대한 수요가 증가함에 따라 대두 효소 단백질의 산업 규모는 2032년까지 동물사료 분야에서 눈에 띄는 성장세를 보일 것으로 예상됩니다. 균형 잡힌 아미노산 프로파일을 가진 대두 효소 단백질은 가축의 성장과 건강을 증진시키는 매우 중요한 원료로 부상할 것입니다. 세계 인구 증가와 함께 육류 제품 소비가 증가함에 따라 영양가가 높은 동물사료에 대한 수요가 증가하면서 동물사료 부문이 시장의 핵심 성장 동력이 될 것으로 보입니다.
아시아태평양의 대두 효소 단백질 시장 점유율은 2023년부터 2032년까지 상당한 CAGR로 성장할 것입니다. 건강한 식습관에 대한 선호도 변화와 대두 단백질의 영양학적 이점에 대한 인식이 높아지는 등 여러 가지 요인이 복합적으로 작용하여 이 지역에 대한 관심이 높아질 것으로 보입니다. 양호한 농업 조건과 대두 재배 증가는 더욱 견고한 성장에 기여하고 있습니다. 지속 가능한 단백질 솔루션에 대한 세계 수요가 증가함에 따라 아시아태평양은 대두 효소 단백질 산업의 확장에 크게 기여할 것으로 보입니다.
목차
제1장 조사 방법과 조사 범위
제2장 주요 요약
제3장 대두 효소 단백질 시장 인사이트
COVID-19의 영향
러시아·우크라이나 전쟁의 영향
생태계 분석
기술 및 혁신 전망
특허 분석
주요 뉴스와 이니셔티브
파트너십/협업
합병/인수
투자
제품 출시와 혁신
규제 상황
영향요인
성장 촉진요인
업계의 잠재적 리스크&과제
성장 가능성 분석
Porter's Five Forces 분석
PESTEL 분석
제4장 경쟁 구도
서론
기업별 시장 점유율
주요 시장 기업의 경쟁 분석
Archer Daniels Midland Company
Cargill, Incorporated
DowDuPont Inc.
Kerry Group
CHS Inc.
Fuji Oil Co., Ltd.
Wilmar International Limited
Ag Processing Inc.
Crown Soya Protein Group
Shandong Yuwang Ecological Food Industry Co., Ltd.
Devansoy Inc.
Foodchem International Corporation
Batory Foods
Farbest Brands
Agroselprom
경쟁 포지셔닝 매트릭스
전략적 전망 매트릭스
제5장 대두 효소 단백질 시장 추산·예측 : 형태별
주요 동향 : 형태별
액체
분말
제6장 대두 효소 프로테인 시장 추산·예측 : 용도별
주요 동향 : 용도별
식품 및 음료
식육 제품
유제품
베이커리 및 제과
기타
사료
의약품
화장품 및 퍼스널케어
기타
제7장 대두 효소 단백질 시장 추산·예측 : 유통 채널별
주요 동향 : 유통 채널별
슈퍼마켓 및 하이퍼마켓
전문점
약국 및 드럭스토어
유통업체 및 도매업체
온라인 소매
기타
제8장 대두 효소 단백질 시장 추산·예측 : 지역별
주요 동향 : 지역별
북미
미국
캐나다
유럽
영국
독일
프랑스
이탈리아
스페인
러시아
아시아태평양
중국
인도
일본
한국
호주
인도네시아
태국
말레이시아
라틴아메리카
브라질
멕시코
아르헨티나
중동 및 아프리카
아랍에미리트(UAE)
사우디아라비아
남아프리카공화국
제9장 기업 개요
Archer Daniels Midland Company
Cargill, Incorporated
DowDuPont Inc.
Kerry Group
CHS Inc.
Fuji Oil Co., Ltd.
Wilmar International Limited
Ag Processing Inc.
Crown Soya Protein Group
Shandong Yuwang Ecological Food Industry Co., Ltd.
Devansoy Inc.
Foodchem International Corporation
Batory Foods
Farbest Brands
Agroselprom
LSH
영문 목차
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Global Soybean Enzymatic Protein Market will register a 7.8% CAGR over 2023-2032, propelled by the escalating demand for sustainable and environmentally friendly alternatives. As consumers increasingly prioritize eco-conscious choices, soybean enzymatic protein will emerge as a favored plant-based protein source. Its versatile applications across various industries, in line with the environmental benefits associated with soy cultivation, contribute to market expansion.
With the growing emphasis on sustainable living, the demand for soybean enzymatic protein will surge, driving its considerable growth in response to evolving consumer preferences. For instance, in 2022, Benson Hill introduced the Truvail™ soy protein ingredient portfolio, showcasing distinctive sustainability advantages applicable across a diverse range of food products. This launch underlines the company's commitment to sustainable innovation in the food industry, thereby contributing to the soybean enzymatic protein industry.
The soybean enzymatic protein market is classified based on form, application, and region.
The liquid form segment will achieve remarkable market share by 2032, owing to its versatile applications and ease of integration across various industries. Liquid soybean enzymatic protein offers seamless incorporation into food and beverage formulations, providing manufacturers with flexibility. This form's adaptability and convenience in manufacturing processes make it a preferred choice, particularly in industries like food processing. As consumer preferences turn towards convenient and innovative solutions, the liquid form of soybean enzymatic protein will secure a substantial market share.
The soybean enzymatic protein industry size from the animal feed segment will garner notable gains through 2032, attributed to the escalating demand for high-quality protein sources in livestock nutrition. Soybean enzymatic protein, with its balanced amino acid profile, will emerge as a pivotal ingredient, enhancing animal growth and health. The growing global population's rising consumption of meat products will propel the demand for nutritious animal feed, making the animal feed segment a central market growth driver.
Asia-Pacific soybean enzymatic protein market share will grow at a noteworthy CAGR from 2023 to 2032, due to its burgeoning demand for plant-based protein alternatives. A confluence of factors, including shifting dietary preferences towards healthier options and a rising awareness of the nutritional benefits of soy protein, will propel the region's prominence. Favorable agricultural conditions and increasing cultivation of soybeans further contribute to the robust growth. As the global demand for sustainable protein solutions escalates, the Asia-Pacific region will contribute significantly to the expansion of the soybean enzymatic protein industry.