양조용 효소 시장 규모 : 제품별, 지역별 전망 - 세계 예측(2023-2032년)
Brewing Enzymes Market Size-By Product (Amylases [Decoction Vessel, Mashing, Fermentation], Proteases [Conditioning Tank], Beta-Glucanases [Decoction Vessel, Mashing, Fermentation], Xylanases [Mashing]), Regional Outlook & Global Forecast, 2023-2032
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리서치사 : Global Market Insights Inc.
발행일 : 2023년 10월
페이지 정보 : 영문 250 Pages
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한글목차

세계의 양조용 효소 시장은 2023-2032년 CAGR 6.5%로 성장합니다.

효소 기술의 끊임없는 혁신은 양조 효율을 높이고 양조업체가 최적의 품질과 생산 성과를 달성할 수 있도록 돕습니다. 세계 양조장의 확장은 양조업자의 다양한 요구를 충족시키는 효소 솔루션에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 업계가 소비자의 취향을 충족시키기 위해 이러한 발전을 수용함에 따라 효소 혁신과 양조장 보급의 시너지 효과는 양조 효소 산업의 규모를 크게 촉진할 것입니다.

양조장들은 양조 공정을 강화하고 최적의 풍미 프로파일을 달성하기 위해 다양한 양조 효소를 채택하여 프리미엄 품질의 맥주를 만들기 위해 적극적으로 노력하고 있습니다. 이러한 노력은 우수한 음료 품질을 보장하고 양조 공정에서 혁신적인 솔루션에 대한 수요를 촉진하여 양조 효소 시장을 강화합니다. 예를 들어 바이스 바이오텍은 2022년 양조 효소 라인업에 새롭게 추가된 델타브루(R) 퓨어(Deltabrew(R) Pure)를 발표했습니다. 이 프로테아제 효소는 저온 저장시 발생하는 냉각 헤이즈 형성을 해결하도록 설계되어 맥주와 거품의 안정성을 향상시킵니다.

양조용 효소 산업은 제품 및 지역에 따라 두 가지로 나뉩니다.

β글루카나아제 부문은 이 효소가 양조 효율의 향상, 특히 β글루칸 분해에서 중요한 역할을 담당하므로 2032년까지 현저한 시장 점유율을 달성할 것으로 생각됩니다. 맥주 품질 향상과 프로세스의 최적화가 중시되게 되며, 양조소에서는 β글루카나아제를 도입하는 곳이 증가하고 있습니다. 여과와 맥주 투명성에 큰 영향을 미치는 β글루카나아제는 양조 프로세스의 향상과 업계표준 달성에 필수적인 역할을 담당하는 것으로 인해 이 분야는 양조용 효소 시장에 크게 기여합니다.

아시아태평양은 2023년에서 2032년 사이에 두드러진 CAGR을 기록할 것으로 예상되며, 이는 이 지역의 견고한 양조 산업, 다양한 음료에 대한 소비자 수요 증가, 지속가능한 양조 관행에 대한 관심 증가 등 복합적인 요인에 힘입은 것으로 분석됩니다. 양조장 수 증가와 혁신적인 효소 솔루션으로의 역동적인 전환은 양조 공정의 진화와 최적화된 생산 방식에 대한 수요를 반영하며 양조용 효소 산업을 형성하는 데 있으며, 이 지역이 매우 중요한 역할을 담당하고 있습니다.

목차

제1장 조사 방법과 조사 범위

제2장 주요 요약

제3장 양조용 효소 산업 인사이트

제4장 양조용 효소 시장 : 제품별

제5장 양조용 효소 시장 : 지역별

제6장 기업 개요

KSA
영문 목차

영문목차

Global Brewing Enzymes Market will grow at a 6.5% CAGR from 2023 to 2032, attributed to advancements in enzyme development and a burgeoning number of breweries worldwide. Continuous innovation in enzyme technology enhances brewing efficiency, enabling brewers to achieve optimal quality and production outcomes. The expanding global brewery landscape amplifies the demand for enzymatic solutions, addressing the diverse needs of brewers. As the industry embraces these advancements to meet consumer preferences, the synergistic impact of enzyme innovation and brewery proliferation will significantly propel the size of the brewing enzymes industry.

Breweries are actively involved in crafting premium-quality beers, employing a variety of brewing enzymes to enhance the brewing process and achieve optimal flavor profiles. This commitment ensures superior beverage quality and fortifies the brewing enzymes market by driving demand for innovative solutions in brewing processes. For instance, in 2022, Weissbiotech introduced Deltabrew® Pure, the newest addition to their brewing enzyme lineup. This protease enzyme, designed to address chill haze formation in cold storage, ensures enhanced stability for both beer and foam.

The brewing enzymes industry is bifurcated based on product and region.

The beta-glucanases segment will achieve remarkable market share by 2032 due to the crucial role these enzymes play in enhancing brewing efficiency, particularly in breaking down beta-glucans. With an increasing emphasis on improving beer quality and process optimization, breweries are increasingly incorporating beta-glucanases. Their significant impact on filtration and beer clarity will position this segment as a significant contributor to the brewing enzymes market, reflecting the essential role of beta-glucanases in advancing brewing processes and meeting industry standards.

Asia-Pacific will register a notable CAGR from 2023 to 2032, propelled by a combination of factors, including the region's robust brewing industry, increased consumer demand for diverse beverages, and a growing emphasis on sustainable brewing practices. The rising number of breweries and a dynamic shift toward innovative enzymatic solutions contribute to the region's pivotal role in shaping the brewing enzymes industry, reflecting the evolving landscape of brewing processes and the demand for optimized production methods.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

Chapter 2 Executive Summary

Chapter 3 Brewing Enzymes Industry Insights

Chapter 4 Brewing Enzymes Market, By Product

Chapter 5 Brewing Enzymes Market, By Region

Chapter 6 Company Profiles

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